Der er følgende transportmuligheder til Polen – Stettin/Szczecin

I bil fra Sjælland til Stettin/Szczecin

Der er mulighed for at rejse i egen bil fra Gedser til Rostock og videre til Stettin/Szczecin. Færgeoverfarten fra Gedser til Rostock tager 1 time og 45 minutter. Hvis I f.eks. er 4 om at køre i en bil koster turen t/r ikke mere end ca.700 kr. pr. person.  Palæet ligger ca.1,5 timers kørsel fra Szczecin. Der er gratis parkeringsmulighed lige ved Palæet. Indstil din opdaterede GPS og den bringer dig direkte til Palæet´s hoveddør. Køreturen tager i alt maks. 8 timer med pauser. Der kan forekomme færgeforsinkelser. Reservation af færgebillet kan foretages på www.scandlines.dk

Med Bus fra Sjælland til Stettin/Szczecin

I kan også vælge at tage bus fra Sjælland direkte til Stettin/Szczecin. Vi samarbejder med lokale bustaxa som kan hente dig i Stettin og køre dig til Palæet. Pris pr.person 650 kr t/r.Turen fra Stettin/Szczecin til opholdsstedet tager ca. 1,5 time. Der skal dog være flere som bussen kan afhente på samme tid.

Bustransportprisen med dansk rejsebus fra DK til Stettin ligger på ca. 1000kr. t/r. Du organiserer rejsen selv. Vi kan, som sagt, arrangere afhentning af dig ved bussen i Polen for 650kr og du bliver kørt  til Palæet og bragt tilbage til den danske bus i Stettin.

Med Fly fra Sjælland og Jylland til Berlin

I kan også vælge at tage fly til Berlin. Easy Jet flyver t/r til Berlin for ca. 500kr pr. person t/r. Fra Berlin kører der minibusser direkte til Stettin/Szczecin. Det tager ca. 1,5 time med fly til Berlin og derfra ca. 2 timer med bus til Stettin/Szczecin og ca.1,5 time videre til Palæet.  Vores samarbejdspartnere kan hente jer i Berlin og køre jer til Berlin efter endt ophold. Pris pr. person 850kr t/r.

SAS fra Kastrup til Goleniow nær Stettin

SAS er begyndt at flyve 5 dage om ugen fra Kastrup til byen Goleniow, der ligger 30 minutter fra Stettin. Flyvetiden er ca. 30 minutter og yderligere ca.30 minutter fra den polske lufthavn til Palæet. Flybiletten ligger på ca.1000kr t/r og vi kan arrangere afhentning til og fra lufthavnen. Pris pr.person 450kr. t/r.

Til Palæet med Life and Leadership´s samarbejdspartnere

Du kan også vælge at køre med en af vores samarbejdspartnere til Palæet. Det polske busselskab henter dig på din private adresse og kører dig til Palæets hoveddør. Det er dog en forudsætning at der er mindst 7 deltagere som tilmelder sig denne mulighed. Du skal også have forståelse for at turen tager 1 time længere da alle 7 passagerer afhentes på deres private adresse. Pris pr. person fra Sjælland/Jylland til Palæet 1699,-.