Der er følgende transportmuligheder til Polen – Stettin/Szczecin

I bil fra Sjælland til Stettin/Szczecin

Der er mulighed for at rejse i egen bil fra Gedser til Rostock og videre til Stettin/Szczecin. Færgeoverfarten fra Gedser til Rostock tager 1 time og 45 minutter. Hvis I f.eks. er 4 om at køre i en bil koster turen t/r ikke mere end ca.700 kr. pr. person.  Der er gratis parkeringsmulighed lige ved Hotellet. Indstil din opdaterede GPS og den bringer dig direkte til Hotellets hoveddør. Køreturen tager i alt maks. 6-7 timer med pauser. Der kan forekomme færgeforsinkelser. Reservation af færgebillet kan foretages på www.scandlines.dk

Med Bus fra Sjælland til Stettin/Szczecin

I kan også vælge at tage bus fra Sjælland direkte til Stettin/Szczecin. Uanset hvor bussen stopper i Stettin/Szczecin kan I tage taxa til Hotel Dana. Skulle I møde udfordringer er I altid velkommen til at kontakte Ursula.  Transport med taxa i Polen er ca. 60% billigere i forhold til prisniveauet i Danmark.

Bustransportprisen fra København til Stettin/Szczecin ligger på ca. 1000kr. t/r. Du skal dog også beregne udgifter til taxa til hotellet. Prisen bliver ikke højere end maks. 200kr t/r.

Med Fly fra Sjælland og Jylland til Berlin

I kan også vælge at tage fly til Berlin. Easy Jet flyver t/r til Berlin for ca. 500kr pr. person t/r. Fra Berlin kører der minibusser direkte til Stettin/Szczecin. Det tager ca. 1,5 time med fly til Berlin og derfra ca. 2 timer med bus til Stettin/Szczecin. Vi arrangerer gerne afhentning i Berlin og du vil igen blive kørt tilbage til Berlin. Pris pr. person 850kr. t/r. Det kræver dog at der er flere deltagere som vores lokale samarbejdspartner kan afhente på samme tid.

SAS fra Kastrup til Stettin/Szczecin

SAS er begyndt at flyve fra Kastrup til den polske by Goleniow nær Stettin. Goleniow ligger ca. 40 minutters kørsel fra Stettin. Flyvetiden til Polen tager ca. 30 minutter. Der kører taxaer direkte fra lufthavnen til Stettin/Szczecin. Flybiletten ligger på ca.1000kr t/r og taxa priserne er ca.60% billigere i forhold til Danmark. Du kan betale med VISA i de fleste polske taxaer. Vi kan også arrangere afhentning fra lufthavnen og efterfølgende kører bustaxaen dig tilbage til lufthavnen. Pris pr.person 850kr. t/r. Det kræver dog at der er flere deltagere som vores lokale samarbejdspartner kan afhente på samme tid.