UDTALELSER

Følgende udtalelser har vi modtaget fra tidligere deltagere:

Kære Jeanne
Som jeg tidligere skrev, var Advanced Mindfulness Seminaret en meget speciel oplevelse for mig, som jeg vil lære af og bære med mig resten af livet. Jeg har nu sundet mig lidt og er rigtig godt på vej med, at integrere det i min hverdag. Det helt unikke i kurset , har for mig været, at få krop og sind til at hænge sammen på en “ny” måde med udvidet bevidsthed.

Yogaens betydning har været en øjenåbner for mig.- Og tilgangen til at arbejde med bevidstheden har bragt mig langt videre i min personlige udvikling.

Du er en levende og varm og indsigtsfuld underviser. Tak for det!.
Jeg har været inde og se på dit Bali tilbud og vil meget gerne med i oktober – er der stadig ledige pladser?

Varme tanker sender jeg dig.
Dorthe

================================================================

Lige lige nu har jeg ingen ord der kan beskrive min smukke oplevelse af Mindfulness kurset og det smukke Retreat.

Et stort TAK til dig for en dejlig måde at dele din viden med os.

Og et lige så stort TAK, til de der også deltog.
Jeg vil varmt anbefale andre at tage på denne smukke rejse – ind i dem selv, i disse smukke omgivelser.

Knus fra mig, til alle jer der var der.
Lise-Lotte Gross

==============================================================

At deltage i Jeannes Oprindelige Mindfulness Seminar, blev for mig langt mere end en utrolig smuk oplevelse af en autentisk kultur,- det blev en rejse til mit indre, hvor jeg fandt tilbage til mig selv,- Tak for dig Jeanne.
Dette Seminar, er det bedste jeg har gjort for mig selv i årevis,- Jeanne er en pragtfuld autentisk formidler af denne fulde og oprindelige tilgang til Mindfulness,- i dennes oprindelige kontekst, via de fulde præmisser og originale stresshealende, mentalt afbalancerende, og personligt udviklende egenskaber.
Jeanne har på kort tid, åbnet for en rejse til mit inderste,- hvorfra der har været lukket af i mange år.
Med fare for at lyde som en kliche udtalelse, må jeg sige at jeg rejste hjem i total Zen.- TAK.

Susanne Arge

=============================================================

(forkortet udgave)
Jeg må sige den måde vi praktiserede Mindfulness virkelig bibragte mig noget mentalt. Jeg er i en langt mere fredfyldt balanceret tilstand, som ligesom har taget plads i mig. Jeg oplever virkelig stor med-følelse med mig selv, og med mennesker omkring mig, større forståelse, tålmodighed og kærlighed til mennesker og natur.

Så Jeanne,- jeg vil give dig denne anerkendelse af seminaret. Du formåede at åbne mig til at mærke en essens,- et fundament af kærlighed. Jeg forstod, at jeg ikke er uelsket, som jeg har bygget mange historier op om. Hvorom alting er, er det jeg prøver at sige, at vi kom langt dybere end noget jeg har lært, ved andre meditations og Mindfulness kurser, og Yogauddannelse. Det du lærte os gav mening i den form, at det føltes i kroppen,- i sindet- Det satte dybe aftryk. Det var ikke diffust i sit mentale aftryk. Det gav mening, og man kan mærke at den autentiske tilgang til Mindfulness, kan flytte noget mentalt i et menneske.
Det kan være svært at udtrykke verbalt, det skal opleves. Jeg siger dig tak af hjertet, for alt det du gav af dit hjerte til mig.
Dorte Lund – Can. Psych.

——————————————————————————–

Efter at have deltaget i denne øjenåbner af et originalt Mindfulness grundforløb, føler jeg at jeg har fundet min videre færd i Mindfulness… HER er det jeg har søgt!

Jeg har en baggrund forankret i den “anden lejr” af Mindfulness tilgangen. Et andet 8 ugers grundkursus løftede en lille flig af noget større. Jeg blev hjulpet ud af det psykiatriske system og fik snuset en SMULE, til hvad jeg her oplever er en langt mere omfattende indførsel i både stress håndtering, selv-mestring derfra et styrket indre og ydre liv. Der mangler bare noget afgørende fundamentalt og dybere rækkende i “den anden lejr”.

Det hjalp du mig med at få bekræftet og oplevet i dette forløb.
Jeg havde brug for at komme til roden af Mindfulness – og derved til kernen i mig selv, og jeg mærker at du og den oprindelige Mindfulness strategi, vil være det perfekte valg og den helt rette sti for mig til min videregående uddannelse i Mindfulness.

Min fremtid ser jeg være et virke, hvor jeg gennem original Mindfulness praksis kan hjælpe andre, med at styre uden om vores kulturs “kassesystemer” og ind i at mærke deres virkelige essens – og derved deres store færdigheder og personlige muligheder.

Jeg håber og krydser alt, og sender et stort ønske ud i universet om at blive hjulpet på vejen videre ind i den originale Mindfulness tilgang.

Anne Jessen

—————————————————————————————

Instruktørforløbet hos Jeanne Torres har betydet alverden for min personlige vækst, og endvidere en udvidet faglige tilgang. Dette både i personlig rummelighed og perspektiv. Dette har åbnet for mod og nysgerrighed til et arbejdsmæssigt sporskifte – Forstår nu at den psykologiske tilgang til sindet og mennesket som en helhed er begrænset i vestlig psykologisk tilgang og forståelse.

Denne 14 måneders uddannelse har været berigende på mange fronter. Det afgørende for mig er oplevelsen af at evne at ”holde mig selv” og derved også andre via et hjerte-åbnende og reelt nærende nærvær. Praksisrummet er en præstationsfri zone, med en fantastisk energi.

Her ser vi og opløser alle sindets og kroppens før fortrængte følelser, der før kom ud som historier og handlinger på rigtig/forkert og godt/skidt.

På denne meningsfulde og helhedsorienterede uddannelse sættes man fri – som menneske og instruktør, til at forcere mindre og være mere.

Først i sig selv, og derfra for andre.

Ulla Lauersen – Psykolog

—————————————————————————————-

“Jeg har tidligere deltaget i et 8 ugers Mindfulness kursus, hvor udbyttet stort set udeblev. Der manglede den logiske kontinuitet for både forståelse af teori, og derved også for det næste skridt i praksis. Derfor udeblev det vigtige flov i både undervisning, praksis og egen erfaring. Jeg oplevede ikke meningsfuldheden i at integrere det jeg havde lært til min dagligdag. –Denne fulde og helhedsintegrerende tilgang talte både til min fornuft – og styrkede mit sind!
Øvelserne på kurset er nede på jorden, enkle at integrere i dagligdagen, og meget effektfulde.

jeg kan varmt anbefale dette 9 ugers forløb til alle andre.”

Joachim Nielsen

—————————————————————————————-

Dette berigende kursus har endeligt givet mig den afgørende afklaring til at kunne se det større perspektiv i det jeg før så ihærdigt har forsøgt at suge til mig, for at styrke mit liv. Endvidere har jeg på dit helhedsorienterede 9 ugers Mindfulness forløb indset hvordan jeg kan sammensætte, omsætte og anvende den viden jeg har  omkring personlig vækst og mestring igennem mange år. Jeg er nu både bekendt med – og allervigtigst mærker helheden og styrkelsen af min krop, psyke og sind igennem denne praksis og tilgang. Tak for din fulde, logiske og indsigtsfulde metode.

Louise Bruun

—————————————————————————————

“Jeg var kommet til et sted i mit liv, hvor jeg måtte erkende, at jeg havde brug for hjælp til at håndtere min stress. Jeg har her oplevet at tilgangen til Mindfulness, udover at have givet mig kraftfulde stressredskaber, har ledt mig til en langt større selvindsigt og selvforståelse. Jeg er blevet bevidst om at jeg evner at opløse gamle indkodede overbevisninger omkring hvem jeg er, og hvad jeg er i stand til. Jeg har opnået færdigheden i reelt være i nuet – hvilket jeg faktisk troede jeg evnede før. Jeg forstår nu sammenhængen mellem det reelle nærvær med mig selv, og min styrkede formåen til at både opleve velvære og glæde, og til at håndtere pres i hverdagen. Tidligere var jeg ofte ”i autopilot” – nu har jeg det langt bedre med mig selv og  forstår endeligt at der må en dybere selvindsigt og forløsning af undertrykte følelser, før vi til fulde er tilstede i livet.

Jens Schou

————————————————————————————-

Kære Jeanne

Jeg MÅ skrive til dig hvad disse foregående 14 måneder har betydet i mit liv. Jeg har været barn af systemet i hele min opvækst. Da jeg startede på denne uddannelse følte jeg mig virkelig i stykker inden i. Mange mange mennesker har forsøgt at hjælpe mig til det styrkede selvværd der fører til et styrket liv.
Din tilgang til den fulde Mindfulness strategi har vist mig “the missing links”. Her faldt tingene på plads og til ro inde i mig. Din hjertevarme måde at være og undervise på, har ført mig til den kraftfulde store lettelse og glæde, at genkende kerne i mig selv.
jeg er overbevist om, at jeg vil kunne mestre fremtiden, hvad den end måtte bringe, har jeg nu erfaret at jeg kan møde det med min indre kerne i ro. Endnu en gang tak! Du skal vide, at jeg har sagt Tak for min stærke tilgang til mig selv og mit liv mange mange gange i mit taknemmelighedsskrin.
Vi ses helt sikkert igen…

Laura Holm

————————————————————————————-