Privatøkonomisk rådgivning og et mere mindfult liv

Det kan nogen gange være svært at finde økonomien til at gøre lige præcis det ens sind, krop og sjæl har behov for. Måske har du allerede plads i økonomien, men prioriterer anderledes af vane end du ville ønske, burde eller skulle? Der kan være mange grunde til du du ubevidst har fravalgt at leve efter Mindfulness principperne.

 

Privatøkonomisk sparring

For at hjælpe dig med at leve mindfult har vi hos Life & Leadership et fortroligt samarbejde med firmaet PØR som specialiserer sig i privatøkonomisk rådgivning. Firmaet drives af Erik Fraas.

Skulle du som privat person gå med tanken om at ville deltage i et af vore Mindfulness tilbud som er vejen til et mere mindfuldt liv, er du velkommen til at kontakte vor privatøkonomiske rådgiver, som vil kunne hjælpe dig med at optimere dit privat budget. Erik Fraas fra firmaet PØR er bankuddannet, privatøkonomisk ekspert og gældsrådgiver og den økonomiske hjerne bag adskillige TV programmer bl.a. “hus til halsen”. Han vil hjælpe dig med at skabe overblik/overskud i din privatøkonomi.

Du kan læse meget mere her om hvordan Mindfulness forbygger stress og andre symptomer i dit liv.