Original Mindfulness & Yoga i Danmark og i udlandet

Vi har 25 års erfaring med original Mindfulness

Mindfulness er i sin originale form bestående af en struktureret fremgangsmåde, der består af 4 trin. De 4 trin bidrager naturligt til den afgørende fulde forståelse og fulde effekt af Mindfulness. Helheden bevirker effekten.

Både i præsentation og praksis er tilgangen i sin oprindelse en metodisk fremgangsmåde, led for led. Brydes ved udeladelse blot et af disse led, mistes værdien af både forståelse, effekt og den afgørende personlige erfaring og udvikling.

Vores Mindfulness retreats oser af den originale Mindfulness tilgang, yoga, afslapning og behandlinger i rolige omgivelser, der inviterer dig til fordybelse og fornyet energi. På vores retreats er det dig der er 100% i fokus.

Glæd dig til et styrkende ophold uden aftaler, deadlines og hverdagens forpligtelser. Alt i alt kommer du til at styrke dit sind og mærke din krop. Alt dette kan vi hjælpe dig med ved at tilbyde original Mindfulness.

Vi tilbyder udelukkende den originale Mindfulness strategi, da denne vinder større og større indpas blandt private personer og i erhvervslivet. Desuden er tilgangen afgørende da den originale Mindfulness strategi netop bygger på at helheden skaber forståelsen og at den vedvarende effekt opnås.

Den originale Mindfulness strategi er opbygget efter 4 trin som du kommer til at lære meget mere om under deltagelsen på vores retreats i Danmark og i udlandet.

Det handler om at genfinde balancen, bevare den og stresse af

Rejs med os og lær at stresse af. Du rejser med et hold, hvis mål er det samme som dit, nemlig at begynde at mærke sin krop, at slappe af og finde den manglende energi.  De originale Mindfulness teknikker lærer dig også hvordan du ikke lader stressen komme ind i dit liv. Stress har sneget sig ind og bidt sig fast i livet hos rigtig mange danskere og forårsager rigtig mange alvorlige fysiske og psykiske sundhedsskader. Træk stikket ud og lad os hjælpe dig med at slappe af inden stressen overtager styringen. Læs mere om stress ved at klikke her.

Hvad oplever du på vores retreats?

Hos os får du mindst to yoga- og Mindfulness undervisningstimer om dagen. Turene er tiltænkt at du dykker dybere ind i dig selv ved at bruge original Mindfulness teknikker. Resten af tiden kan du slappe af, søge fordybelse, samtale med vores instruktør eller med de andre kursister på holdet, læse en god bog, tage lange gå ture i retreats private skove, tage med på vores udflugter for at se te- eller kaffeplantager, tage på cykelture, deltage i creme produktion, opholde dig i SPA-afdelingen eller modtage en af de mange kropsbehandlinger, vi stiller til rådighed for dig på vores Mindfulness retreats.

 

Life & Leadership konceptet bygger på 4 søjler

  • Mindfulness kurser

  • Mindfulness seminarer

  • Mindfulness retreats

  • Mindfulness uddannelser

Ovenstående gælder for privat- og erhvervskunder for både indland og udland.

 

Nederst kan du læse om alle de steder, vi afholder original Mindfulness

Vores retreats kategoriseres som udviklings-, forkælelses- og oplevelses mekka både for din krop og dit sind. 

Vi har 25 års erfaring med original Mindfulness. Du er i professionelle hænder.

Hos os kommer du altid igennem alle de afgørende grundsten i original Mindfulness.  Du er gennem hele forløbet i professionelle hænder og trygge omgivelser. Din Mindfulness lærer er uddannet i original Mindfulness og har 25 års erfaring med original Mindfulness og Yoga. Læs mere om os her.

 

Lær at leve mindfuldt

Vores valgte destinationer støtter det mindfule liv, som original Mindfulness vil indføre dig i. Vores retreats er nøje udvalgt og tilpasset til vores kursisters behov. På vores retreats lægges der stor vægt på at både din krop og dit sind får mindful behandling og oplevelse.

Uanset om det er i Danmark eller i udlandet leverer vi altid Mindfulness i sin originale form og på dansk.  Vores fokus ligger i at levere høj kvalitets undervisningsindhold som er præget af afslappende, rolige og behagelige omgivelser, der taler til alle vores sanser som forstærker helhedeffekten. Vi lægger fokus på den enkelte deltagers individuelle behov, derfor rejser vi med maks. 12-15 deltagere ad gangen, da det er vigtigt for os at vores dygtig Mindfulness instruktør har personlig tid med hver enkelt deltager.

Hos os rejser du til fornuftige priser. Vores arrangementer er altid af højeste kvalitet.

Hos os er du 100% i fokus. Vi har allieret os med dygtige krops-terapeuter som venter på at forkæle alle dine sanser. Udover at dyrke Mindfulness, yoga og meditere kan du slappe af enten i spa området eller hos krops-terapeuterne.

Original Mindfulness – hvem kan deltage og hvad lærer du?

Vi henvender os til dig som ønsker mere energi og et stærkere sind. Vi lærer dig desuden hvordan du kan håndtere hverdagens udfordringer, forebygger stress og bliver bedre til at slappe af, så stressen ikke overtager styringen. Vi ved nemlig, at Mindfulness giver højere livskvalitet. Læs mere om Mindfulnesseffekter her.

Hos Life & Leadership underviser vi kun i den originale form for Mindfulness, hvilket betyder at vi lige præcis ikke gør som munken sagde til vores Mindfulness instruktør Jeanne:

“I think I have seen the Western Mindfulness mistake. You are very able to distinguish things, but you are unable to keep all things together as a whole and complete understanding. Only full practice gives intended wholesome effect…… If you continue in this way, you will never be able to repair this concept to its origin in your part of the world.”

Læs mere om original Mindfulness her og skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os ved at klikke her.

Nederst kan du læse om alle vores retreats i Danmark og i udlandet.

Hvor kan du lære om original Mindfulness?

Du kan komme med os til Polen, Bali, Indien eller Sri Lanka. Klik på de enkelte lande eller læs videre nederst på siden. Du er også velkommen at dyrke yoga og Mindfulness i Danmark.

Danmark

1. Badehotellet – Klitgaarden

Du kan også vælge at blive i Danmark og deltage i Mindfulness kurset på Badehotellet Klitgaarden ved Henne Strand, som du kan læse meget mere om her.

2. Weekendophold på Ewaldsgaarden i Hornbæk

Her kan du læse meget mere om weekendopholdet på Ewaldsgaarden i Hornbæk.

3. Rungstedgaard og København

Vi afholder også Mindfulnesskurser i København. Læs mere herom her.

Vores udlands retreats 

POLEN

Vi tilbyder 3 forskellige slags retreats til dig i Polen. De henvender sig alle til 3 forskellige målgrupper.

1.Palæ i Ryman – Mindfulness og ren natur oplevelse

Dette retreat er til dig der elsker stilhed, rolige omgivelser, dådyr og fantastisk natur. Derfor er vores valg faldet på Palæet i Ryman lidt uden for Stettin. Læs mere her.

2. Stettin – Mindfulness, SPA, afslapning og byoplevelser

Det andet retreat er til dig, der gerne vil have mulighed for fordybelse og samtidig gerne vil opleve den pulserende polske by Stettin. Derfor har vi valgt at tilbyde dig et ophold på det charmerende og historiske Hotel Dana i Stettins centrum. Læs mere her.

3. Manor House – Mindfulness, SPA, luksus, natur og afslapning

Det tredje ophold valgte vi at placere uden for Polens Hovedsted. Stedet er omgivet af kilometerlang skov og taler til den forbruger som gerne vil kombinere stilhed, luksus, SPA og holistisk tilgang til kropsbehandlinger. Læs mere om stedet her.

Vi har selvfølgelig også undersøgt dine transportmuligheder til Polen. Læs mere her.

Skulle du have spørgsmål omkring vores retreats i Polen er du altid velkommen til at kontakte os her.

Vi rejser også til Asien, hvor vi tilbyder intensive Mindfulness- og Yoga kurser. Læs om vores retreats i Asien nederst på siden.

ASIEN

Mindfulness, Yoga, detox og ayurvedic retreat på Sri Lanka og Bali.

Er du til strand og eksotiske oplevelser tilbyder vi også intensive og luksuriøse Mindfulness/Yoga og velvære seminarer på Bali og ayurvedic Mindfulness og Yoga ophold på Sri Lanka. Dette i kulturer hvor Mindfulness & Yoga er en integreret del af hverdagen. Læs meget mere om Ayurveda her.

Sri Lanka – Tropeøen

Tag med os på det ultimative Mindfulness, Yoga- og  ayervedic luksusophold på Sri Lanka. Læs mere herom her.

2. BALI – paradis ø

Lang væk fra vores stressede hverdag og dagligdag findes der en paradis ø – Bali. Vi er rejst til Bali med vores kursister de sidste 5 år. Vi er på Bali to gange om året, og har derfor omfattende erfaring med stedet. Læs mere herom her.

 

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du skulle have spørgsmål omkring et af vores retreats. Kontakt os ved at klikke her.