Original Mindfulness i Polen

Vi tilbyder Mindfulness kurser og seminarer i Polen. Opholdet tilpasses virksomhedens strategisk virksomhedens behov. Undervisningen foregår på dansk og om nødvendigt med skandinaviske støttegloser.   

Læs her meget mere om hvorfor vi anbefaler at praktisere original Mindfulness.

MANOR HOUSE

Manor House befinder sig i det centrale Polen lidt uden for Polens hovedstad Warszawa. Efter 1,5 timers kørsel ankommer du til et eventyrligt sted som er forbeholdt voksne uden børn. Vi valgte at samarbejde med stedet da det supplerer Mindfulness 100% på alle tænkelige områder. Stedet har luksuriøse SPA etager med holistiske behandlinger som Polen er kendt for. Ligeledes byder stedet på lige så meget luksus udenfor som indenfor.  I kan benytte jer at de store private skovarealer, hvor I kan går lange ture, dyrke Mindfulness, ridde, cykle, spise frokost eller bare slappe af og VÆRE i nuet med sig selv og naturen.

Opholdets indhold og varighed kan tilpasses jeres ønsker og behov. Kontakt os for eventuelle spørgsmål. Læs mere om stedet her.

 

PALÆ

6 dages intensiv Mindfulness seminar

Både ledergruppen og/eller virksomhedens udvalgte medarbejdere vil have stor glade af at deltage i vores naturophold, som udelukkende er præget af natur, cykelture, fordybelse, undervisning og ren afslapning. På Palæet sætter vi hverdagen på pause mens vi dyrker Mindfulness i Palæets private skov. Vi befinder os ca. 8 timers kørsel fra Nordsjælland.

Indholdet af opholdet planlægger vi sammen med dig. Læs mere om vores seminar på Palæet her. Kontakt os for eventuelle spørgsmål.

 

 

STETTIN

Vores Mindfulness- og Yoga undervisning i Stettin er forbeholdt gæster som gerne opholder sig i byen og samtidig ønsker at trække sig tilbage i hyggelige omgivelser, hvor Mindfulness, Spa og kulinariske oplevelser er en stor del af opholdet. Læs mere om opholdet i Stettin her.

Også her står vi til rådighed med skræddersyede tilbud af varighed og indhold. Alt tilpasset jeres firmaets ønsker og behov. Kontakt os for eventuelle spørgsmål.