6 dages intensiv Mindfulness seminar 

Original Mindfulness ophold i Ryman Palæet i Polen

Både ledergruppen og/eller virksomhedens udvalgte medarbejdere vil have stor glade af at deltage i vores naturophold, som udelukkende er præget af natur, fordybelse, undervisning og ren afslapning. På Palæet sætter vi hverdagen på pause mens vi underviser virksomhedens udvalgte i personlig udvikling, stresseliminering, compassion, lærer at meditere og bor med skoven som nabo.

Indholdet af opholdet planlægger vi sammen med dig. Nederst får du et indblik i hvordan det kan se ud. Ellers venter vi ved telefonen for at vejlede dig til den bedste løsning der imødekommer jeres virksomheds behov. Mobil 60 74 07 57 eller pr.mail.

Forløbet tilbydes på et mindre palæ i Polen. 1,5 times kørsel fra byen Stettin/Szczecin. 6 dagens intensiv seminar kan ligeledes gennemføres på det luksuriøse Manor House uden for Polens hovedsted.

Skræddersyede løsninger til jeres virksomhed

Uanset om jeres hovedkontor er placeret i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm flytter vi os for at planlægge og skræddersy jeres seminar eller kursus på et af vores resorts eller din virksomhed kan også vælge at gennemføre 4 eller 5 dagens kursus i original Mindfulness. Indholdet og varighed af opholdet tilpasses udelukkende jeres virksomheds behov.

 

 

 

Kursusstedet og de nære omgivelser

Opholdet er til dig, som elsker natur, sætter pris på stilhed og helst vil bruge dagene til fordybelse. Opholdet vil være en sjælden og dyb oplevelse med rammerne for at du kan trække dig helt tilbage og give dig selv og dit indre liv fuld opmærksomhed. Opholdet har fuldt fokus på at du kommer helt ned i tempo, slapper af, genoplader og genopdager og styrker dig selv.

Oplevelsen af reel afstresning, autentisk Mindfulness/Yoga, eventyrlig indlogering og magiske natur omgivelser. Dette Retreat er en gave til dig, din krop og dit mentale velfærd. For dig der trænger til både afstresning, opladning, plads til nye indre og ydre perspektiver. Vi tager dig med til et helt fantastisk Palæ, i omgivelser der inviterer dig til uopdyrkede og autentiske eventyr. Dette i de mest naturlige og uberørte dele af Europa.

Området er kaldet Øst Europas perle, og er en for os en “ny opdaget” del af Polen. Retreatet er muligheden for dig til at slippe stress og blive støttet i at starte din personlige Mindfulness og Yoga praksis eller i at dykke dybt i din eksisterende praksis.

Vore rammer og tilgang til undervisningen er autentisk integreret via oprindelig tilgang i helt utrolige omgivelser.

Glæd dig til dit nye år og start det med at lande i et rum, hvor Mindfulness og yoga formidles i sin oprindelige og autentiske helhed, hvilket betyder, at du bliver opmærksom på og forstår processen i hvorfor, og hvordan din egen virkelighed former sig, og hvordan du bevidst og positivt, både kan påvirke, forme og styrke denne fremadrettet. Du erfarer blandt andet at ved at forstå dine stress mekanismer, opleves stor indre frihed.

 

 

 

Ryman Palæet er et historisk sted

Palæet, der dateres tilbage til 1751, er netop blevet genrestaureret og udvidet. Det historiske interiør og den moderne komfort bibringer et smukt og afslappet miljø i hele Palæet. Ryman Palæet har udover dit private område, adskillige dejlige lounge områder og et stort spa område der er tilgængeligt for alle vore deltagere. Det smukke palæ er totalt istandsat med respekt for alle detaljer, og ligger væk fra al larm og forstyrrelser.

Palæets smukke bygninger er genskabt på både det oprindelige fundament og det arkitektoniske grundlag af det oprindelige palæ fra 1751 og har for nylig igen været igennem en omfattende renovering og udvidelse. Du finder hints omkring paladsets før-historiske storhedstid, straks du træder ind i den smukke lobby (det unikke mosaik gulv). Historien om palæet er utrolig – den hører du mere om ved vort velkomstmøde.

 

 

 

Forløbet indeholder:

 • 6 dages (48 timers) Mindfulnes undervisning, faclitering og praksis
 • 150 siders Mindfulness kompendium – vejledning i videre selvpraktisering
 • Fri og ubegrænset tilgang til auditiv praksis og videreudvikling: på trin 1.
 • En helhedsorienteret forståelse af stress også på neurologisk niveau
 • Forståelse og anvendelse af kroppens naturlige antistress funktioner
 • Læring i at forebygge den skadelige stress
 • At kunne spotte kroppens fysiske stress advarselssignaler i tide
 • At spotte psykiske og mentale røde flag – stress triggere
 • Vejledning i at leve et stressfrit liv i praksis
 • Vejledning i positiv selvregulering (tanker, følelser og adfærd) frem for stressende selvkontrol
 • ”Hands On” effektfulde øvelser, teknikker og praksis
 • Cykeltur gennem skoven til stranden
 • Fri Spa adgang
 • 2 gratis behandlinger pr. person á 50 minutter

 

Fritid

Vi samarbejder med en lokalguide som guider os igennem skoven og ud til den berømte strand i byen Kolobrzeg. Skulle du blive træt i benene for også at cykle turen tilbage kører vi dig gerne tilbage til Palæet. Cykelturen til stranden gennem skoven tager 2,5 time. Der holdes 2 planlagte pauser undervejs. Vi cykler til byen Kolobrzeg, hvor guiden vil vise os byen og fortælle om dens historie. Der tales engelsk og dansk på turen.

 

Følgende moduler kommer vi til at gennemgå på kurset

MODUL 1

Forstå din stress
Kend dine stresstriggere

I en tid med konstante nye udfordringer, hvor forandringer er normen er det helt afgørende at kende sig selv i dybden for at undgå at blive væltet omkuld både af stress og af nye udfordringer. Stress kan stamme fra forskellige livsområder. Uanset, hvilket livsområde stressen primært kommer fra påvirker den alle andre områder i livet, naturligvis også arbejdsområdet.

Derfra åbnes for optimering af den enkelte medarbejdes unikke indre ressourcer. Dette via styrket evne til at finde indre ro, (tanke og følelsesregulering) skabe større fokus, styrket innovation og derfra opleve styrket arbejdsglæde, iderighed og handlekraft.

Alle deltagere vil modtage nedenstående undervisning:

MODUL 2

Få indsigt i dig selv og styrk dine kompetencer

Drømmer du om at bryde med dine triggere og auto-mekanismer fra gamle mønstre og udtjente overbevisninger, fortrængninger og hæmninger? På anden del af forløbet får du værktøjer til at styrke din personlig power gennem krop og sind. Du oplever at finde ind til din autentiske væren og stemme. På modulet finder vi frem til, hvad personlig power, autenticitet og gennemslagskraft er og hvordan vi hver især kan udleve og udtrykke den med værdighed og integritet. Resultatet er, at du opnår klarhed, indre harmoni og frihed.

Modul 2 vil også styrke færdigheder til at opnå og bevare indre ro, saglighed og det fulde overblik i situationer, hvor du ellers ville være i oplevelsen af at være presset, grundet indre eller ydre omstændigheder. Der læres også at anvende psykomentale teknikker, som ruster den enkelte til at takle nye og overraskende situationer via en professionel, autentisk og værdig måde. Dette vil åbne og styrke deres naturlige innovations og gennemslagskraft, både ved den daglige arbejdsgang og samarbejde, ved møder, under præsentationer og i kontakt med kunder.

MODUL 3

Sæt dine styrker i spil

Hvad er dine personlige styrker? hvad motiverer og fremmer dig og hvad bremser dig når du står i udfordrende situationer? Du får viden omkring hvor personlige og individuelle vore kreativitets og reaktionsmønstre er også i pressede situationer. Desuden bliver der formidlet viden om, hvordan hjerne og krop altid spiller sammen, oftest ubevidst for os. Vi arbejder desuden med styrkelse af konkrete teknikker til at være i og vi lærer at håndtere nye udfordrende situationer. Ved at få kontakt til dine kraftfulde sider og direkte opleve en sund indre og ydre balance kan du udnytte dit fulde potentiale via personlig autensitet i respekt for dig selv og dine omgivelser.

Du får desuden redskaber til at kunne integrere din styrkede kontakt til dig selv, så du kan fremme de lærte teknikker og redskaber på en helhedsorienteret og struktureret måde fremadrettet. Vi arbejder ud fra din styrkede indre ro i sind og krop.

Hvad indebærer forløbet i korte træk og på den lange bane?

Integrering af original Mindfuldness praksis som en faktor i virksomhedens regi indebærer for den enkelte medarbejder:

 • Stressforståelse
 • Evne til stress eliminering
 • Styrket indre trivsel og balance
 • Stærkere mentalt og fysisk helbred
 • Styrket adgang til egne personlige ressourcer
 • Øget fokus og innovativ tankegang
 • Styrket selvforståelse og selvindsigt
 • Styrket selvregulering og adfærd

For virksomheden betyder dette et grundlæggende styrket arbejdsmiljø, højere produktivitet, en medarbejderstab med styrket fysisk og mentalt helbred, forøget energi, innovation, arbejdsgejst, og færre sygedage.

Varighed

6 dages seminar (48 undervisningslektioner)

Pris

Seminarpris: 22.900,-kr ekskl. moms pr. deltager ekskl. transport

Max. 20 deltagere pr.hold

Transport

Vi arrangerer gerne jeres rejse og planlægger opholdet. Ring og få en uforpligtende snak om mulighederne: 60740757 eller skriv til os pr. mail.