fbpx

Original Mindfulness på luksuriøs Manor House i Polen

Integrering af original Mindfulness praksis som en faktor i virksomhedens regi indebærer for den enkelte medarbejder:

 • Stressforståelse
 • Evne til stress eliminering
 • Styrket indre trivsel og balance
 • Stærkere mentalt og fysisk helbred
 • Styrket adgang til egne personlige ressourcer
 • Øget fokus og innovativ tankegang
 • Styrket selvforståelse og selvindsigt
 • Styrket selvregulering og adfærd

For virksomheden betyder dette et grundlæggende styrket arbejdsmiljø, højere produktivitet, en medarbejderstab med styrket fysisk og mentalt helbred, forøget energi, innovation, arbejdsgejst og færre sygedage.

Vi har 25 års erfaring med original Mindfulness. Du er i professionelle hænder under hele opholdet.

Du kommer igennem alle grundstenene i original Mindfulness. Retræten er et trygt og roligt forløb, hvor du personligt guides hele vejen. Du er gennem hele forløbet i professionelle hænder og trygge omgivelser. Din Mindfulness lærer er uddannet i original Mindfulness og har 25 års erfaring med original Mindfulness og Yoga.

Manor House er et historisk og luksuriøst hotel

Hotellets 3 etagers SPA afdeling har vundet prisen for “Best Luxury Wellness Spa Europe”. Derudover er stedet omgivet af kilometer lang natur, hvor du også kan nyde naturen fra hestens ryg. Stedet råder over flere heste som du, mod betaling, kan benytte dig af.

Vi elsker at dyrke Mindfulness på Manor House. Manor House er den optimale luksus til dig som ønsker at dyrke original Mindfulness i luksuriøse omgivelser. Et ophold du helt sikkert kommer tilbage til. Dit sind, din krop og din sjæl kommer til at elske dig for at være på dette sted. Manor House er også en fantastisk historie der daterer over 900 år tilbage i historien.

Holistisk

Hos Life & Leadership elsker vi når tingene falder i hak, giver mening og kan betragtes som en helhed og sådan forholder det sig også med Manor House. Dette spændende og helt unikke Mindfulness- og Spa sted er berømt for sin holistiske forståelse og helheds styrkende tilgang til mennesket. Manor House tilbyder en afgørende helhedsorienteret tilgang til sundhed, velvære og personlig styrkelse. Her oplever du vejen til den afgørene helhed: Styrket sindsro, sundhed, lykke og tilfredshed på alle områder af livet. På Manor House er “Holos” – det hele menneske i centrum. Det handler om at styrke både dit sind, din sjæl og din krop. Da original Mindfulness praksis netop er en holistisk – en helhedsorienteret forståelse af, og tilgang til mennesket, er vor Mindfulness praksis netop på Manor House en helt unik helhedsoplevelse.

Vi henvender os til dig som ønsker mere energi og et stærkere sind. Vi lærer dig desuden hvordan du kan håndtere hverdagens udfordringer og forebygge stress og bliver bedre til at slappe af, så stressen ikke overtager styringen. Vi ved nemlig, at Mindfulness giver højere livskvalitet. Læs mere om Mindfulness og livskvalitet her.

De originale Mindfulness teknikker lærer dig også hvordan du ikke lader stressen komme ind i dit liv. Stress har sneget sig ind og bidt sig fast i livet hos rigtig mange danskere og forårsager rigtig mange alvorlige fysiske og psykiske sundhedsskader. Læs mere om stress her.

På Manor House byder vi på:

 • ophold på et historisk, holistisk og luksuriøst hotel
 • 10 timers undervisning i yoga og original Mindfulness
 • 100 siders kompendium i original Mindfulness
 • individuelle samtaler med Mindfulness instruktøren
 • kulinariske oplevelser
 • kulturelle oplevelser
 • wellness og Spa
 • evt. cykel tur igennem gamle landsbyer

Spa tid efter den intensive undervisning

Manor House ligger som en smuk og fredfyldt oase, der byder sine gæster velkommen med skøn natur, historie og luksuriøse rammer. Disse rammer indbyder netop til at integrere Mindfulness, både i det private og i erhvervslivet. Efter Mindfulness undervisning og praksis har du mulighed for at slappe fuldstændigt af og evt. benytte dig af nogle af de mange forskellige behandlinger, stedet tilbyder.

I hotellets Spa afdeling finder du mange forskellige livgivende badeoplevelser. Derudover tilbyder kurafdelingens behandlings specialister en bred vifte af styrkende, afslappende, og vitaliserende behandlinger, der nærer både det indre og det ydre af dig. Spa Oase & Spa Adventure indbyder til unikke vand- og velvære oplevelser, som f.eks. ved hjælp af varme, damp og æteriske olier positivt påvirker krop og sind.

Manor House er i 2016 blevet tildelt prisen “Best Luxury Wellness Spa Europe” af den internationale organisation, ”The World Luxury SPA Awards”.

Under opholdet bliver du tilbudt 3 forskellige behandlinger:

– Ansigtszoneterapi

En unik fusion af terapi og kosmetologi. Zoneområder og punkter på dit ansigt er forbundet med kroppens organer og systemer igennem tusinder af nerveender. Ved massage og akrupressur af de tilknyttede punkter kan vi influere selv de fjerneste organer og systemer i kroppen. På denne måde iværksætter organerne en selvreguleringsprocess. Resultatet af denne er mikrocirkulationen i blodet og lymfesystemet styrket. Hævelser falder og ældningstegn mindskes. Hudtonen fremstår sundere og huden opstrammes og løftes. Desuden er denne behandling afstressende, udrensende, energigivende, skaber indre balance og indre harmoni i krop og sind.

– Hel kropsmassage

En absolut holistisk kropsmassage. Denne behandling lysner ikke blot dine muskel spændinger, men også dine indre blokader og spændinger. Du bringes i en dyb afslappet tilstand.

– Meridian behandling

I denne akupressur behandling bliver medianbanerne aktiveret. Gennem en afslappende terapeutisk massage med magnetsten. Denne terapi stimulerer afgiftningen i hele organismen. Forbedre blodcirulationen og ilttilførslen til cellerne. Behandlingen modvirker træthed, stress, søvnløshed, hvoedpinge, fordøjelsesproblemer , blodcirulationsprobelmer, smerter i lederne, nervesystemet, muskelspændingsproblemer. Denne omfattende terapi stimulerer dine medianer og akupressurpunkter som overordnet styrker din helbred som helhed.

– Harmonisering af chakrene ved hælp af lys og farveterapi

Denne unikke terapi åbner og stimulerer dine chakre, hvilket resulterer i et styrket energiflow og derved et overordnet løftet helbred.

Din eksklusive indlogering – Thermal Spa Lux værelserne 

I Thermal Spa Lux værelserne omgives du af en helt unik atmosfære via sansemæssige oplevelser, både æstetiske, visuelle, auditive og taktile, igennem opmærksomhed på alle detaljer i omgivelserne. Alle materialer omkring dig er organiske og omhyggelig udvalgt af eksotisk træ, naturlige sten, håndforarbejdede keramiske decor, unikke tekstiler, udsøgte farver og behagelig belysning. Den originale Mindfulness og Yoga tilgang og dit wellness-program fuldender din afstressende og vitaliserende helhedsoplevelse på dette unikke ophold. Dit Spa værelse indeholder Touro japanske badekar bygge i birketræ.

Du vil opleve følgende bade:

 • Honning og mælkebad med citrus. Badet tilføjer energi, fugter og glatter huden. Huden efter denne badning bliver blød og delikat. Citrus, der bruges i badet, slapper af og slappe af, og aromaen af ​​aromatiske stearinlys slapper af i kroppen. Citronskrællen vil anvendes til at skrubbe hele kroppen. Du får serveret en speciel naturlig juice, der vil tilføre dig styrkende næringsstoffer.
 • Bad i rødvin med appelsin. Badning i vitaliseret vand tilsat af rødvin og hindbærsaft er en nærende, stærk og energisk oplevelse. Vinterapi opstrammer huden fugter og glatter huden. Behandlingen suppleres med et glas rødvin, der vil give tanninen også indefra. Takket være de indeholdte antioxidanter vil blodkaret blive renset. Duften af ​​hindbær blæser næseborene.
 • Bad med urter, grapefrugt og te. Et bad med urtefusion produceret i henhold til gamle polske opskrifter, styrker ved indånding hele dit system. Badet indeholder desuden naturhonning der giver energi og har en styrkende virkning på huden. Den grapefrugt, der anvendes i badet, vil gøre huden mere elastisk, og afslappe sindet. 
 • Bad i iransk (persisk) salt og urteinfusion (med citrusfrugter). At bade i Irans salt giver afslapning og styrker hele kroppen. Krystallerne af persisk salt er overflod i silhuettets sjældne mineral (reducerer organismens PH) og kalium og andre mineraler. Den unikke blå farve er resultatet af saltkrystals bevægelse i krystalgitteret. Saltet glatter huden perfekt og fjerner døde celler fra overfladen. Badet renser og forbedrer blodcirkulationen i huden. Citrusfrugten, der anvendes i badet, genopfreder huden og astringerende, takket være, at den vil indsnævre hudens porer. Badet vil blive suppleret med et glas naturlig juice. Urteinfusioner valgt individuelt.

Original Mindfulness på Manor House

Mens du opholder dig på Manor House med os bliver du undervist i original Mindfulness af vores dygtig Mindfulness instruktør Jeanne. Undervisningen foregår på dansk. Original Mindfulness omhandler først og fremmest evnen ved til at forstå, opløse og forebygge stress ved egen praksis. Derfra udvides din Mindfulness praksis i oplevelsen af styrket bevidsthed, følelsesregulering, koncentration, indlæring og meget mere. Du opdager du kan anerkende din evne til at både forstå dit sind, og oplever en sund måde at selvregulere det på – frem for at kontrollere det.

 

 

Eksempel på et dagligt skema

 • 8:30 Morgenmad
 • 9:00 Original Mindfulness undervisning
 • 11:30 Frokost
 • 12:30 – 16:00 Undervisning og praksis
 • 16:00 Individuelle samtaler
 • 17:00 Fritid
 • 18:00 Aftensmad
 • 19:30 Tak for i dag
 • Efter individuel aftale kan vi arrangere fælles aftener, da hotellet byder på mange spændende muligheder.

Hvordan kommer jeg til Manor House?

Du flyver til Polens hovedsted Warsawa, og derfra tager du taxa. Køreturen til Manor House tager ca. 1,5 time. Det er selvfølgelig mere prisvenligt at dele en taxa til Manor House. Prisen for taxaen kommer til at ligge på omkring 600 kr.

Transport fra Danmark til Polen/Warsawa/lufthavnen og retur er ikke inkluderet i prisen.

Pris

Kontakt os venligst for at modtage et individuelt tilbud. Prisen afhænger af dit firmaets behov og de antal medarbejdere, der skal afsted. Tilmelding pr. mail under kontakt eller på 60 74 07 57.

Kontakt Life & Leadership