Eventyrlig og intensiv Mindfulness- og Yoga seminar retreat på Bali

Oplevelser for livet

Omgivet af ris-terasser, vulkan-søer, templer, bjerge, vandfald, floder, strande, jungle og tropisk plante og dyreliv indtager du Bali og lader Bali indtage dig!

Original Mindfulness styrker og udvikler dine kompetencer 

Hos Life and Leadership underviser vi udelukkende i den originale form for Mindfulness, hvilket også inkluderer følgende elementer. Mindfulness er mere end nærværstræning. Mindfulness er den østlige psykologi som rækker lang dybere i sindet og psyken end den vestlige tilgang. Den originale form for Mindfulness støtter det enkelte individ og udvikler overordnet følgende ressourcer:

 • Stress håndtæring
 • Mental træning
 • Personlig empowerment og udvikling
 • Styrket gennemslagskraft
 • Personlig performance

Vi har 25 års erfaring med original Mindfulness. Du er i professionelle hænder.

Hos os kommer du altid igennem alle grundstenene i original Mindfulness.  Du er gennem hele forløbet i professionelle hænder og trygge omgivelser. Din Mindfulness lærer er uddannet i original Mindfulness og har 25 års erfaring med original Mindfulness og Yoga. Læs mere om os her.

Uanset om det er i Danmark eller i udlandet leverer vi altid Mindfulness i sin originale form. At gennemføre et originalt Mindfulness seminar på Bali omgivet af ren natur, dufte og sanselige lyde løfter oplevelsen til et højere oplevelsesniveau.

Vi er rejst til Bali med vores kursister de sidste 10 år. Vi er på Bali to gange om året, og har derfor omfattende erfaring med stedet.

Vi har sammensat det optimale ophold for dig som gerne vil lære den originale form for Mindfulness og har et ønske om vedvarende effekt. En af vores lærermestre sagde til vores instruktør Jeanne engang i et hellige tempel:

“I think I have seen the Western Mindfulness mistake. You are very able to distinguish things, but you are unable to keep all things together as a whole and complete understanding. Only full practice gives intended wholesome effect…… If you continue in this way, you will never be able to repair this concept to its origin in your part of the world.”

Vi har derfor taget hans ord til os og har besluttet kun at undervise dig i den oprindelige form for Mindfulness. Vi har desuden også lagt andre planer for dig, mens du er med os på Bali. Vil vil så gerne vise dig de sider af Bali som andre turister ikke kommer til at opleve.

 

 

 

 

Desuden vil du også modtage følgende ydelser:

 • 6 timers Spa & Wellness
 • Via Mindfulness metoden og dens teknikker og elementer lærer du og træner tilstedeværelsen i nuet. Mindfulness lærer dig hvordan du forbedre din evner til at forblive i det du laver lige nu. Mindfulness kan sidestilles med mental træning, hvor du lærer teknikkerne, hvordan du slipper stress og/eller bekymringer og lærer hvordan du kan være tilstede i nuet. Når vi lærer at være i nuet, lærer vi samtidig hvordan vi reducerer og undgå tankemylder
 • Mindre stress og tankemylder giver os mulighed for at træffe bedre valg, fordi vi tænker klarer og mere fokuseret
 • Din evne til at kunne være i nuet giver dig adgang til bedre koncentrationsevne
 • Mindfulness meditation giver dig mindre stress, dvs. du lærer hvordan du slapper af mental. Mental afslapning giver os automatisk større livsglade, da den mindsker vores unødvendige bekymringer. Som følge af mindre stress og færre bekymringer forbedres din søvnkvalitet. Læs om de mange andre fordele ved Mindfulness her.
 • Mindre stress betyder bedre immunforsvar og hermed mindre sygdomme, større fokus og åbner muligheder for kreativ- og innovativ tankegang
 • 200 siders undervisning kompendium
 • certificering
 • Yoga
 • kulturelle oplevelser som f.eks. creme produktion. Du kommer selv til at producere din egen creme tilpasset din hudtype
 • besøg af kaffe- og te plantager. Du kommer til at smage verdens bedste kaffe
 • masser af frugt og juicer, som din krop vil elske dig for
 • Fristende og sund morgen og frokost buffet, plus aftensmenu inkl. drikkevarer
 • 9 overnatninger
 • 2 eventyrlige heldags udflugter
 • Konkrete og personlige redskaber til straks og fremover at styrke dine kompetencer
 • Certificering
 • vi har meget mere til dig som du kan læse om på nedenstående side

Du kan glæde dig til at træde ind i en verden af lærdom, oplevelser, fordybelse og forandring. Læs mere om hvordan andre af vores kursister har oplevet at rejse med os.

Undervisning

Undervisning foregår fra 7.30 -14 dagligt

Pris

Kontakt os pr.mail eller telefon 60 74 07 57 for yderligere information. Prisen afhænger af de behov jeres virksomhed har.

Næste retreat starter:

12 – 21 oktober 2019 – udsolgt 

03 – 12 april 2020 – 6 åbne pladser

10 – 19 oktober 2020 – 9 åbne pladser

Vi har mulighed for at oprette et ekstra hold.

 

 

 

Dette originale Mindfulness vil medføre forståelsen og oplevelsen af de fulde og oprindelige bærende elementer i Mindfulness og vil udgøre fundamentet for at kunne integrere disse til fulde i dit eget liv og hermed på arbejdspladsen. Læs mere om original Mindfulness her.

Seminaret opfylder de højeste standarder omkring både etik og respekt for de fulde og originale Mindfulness/Yoga aspekter. Derved indfries kravene til kvalitet og standard af formidling og praksis af autentisk og oprindelig Mindfulness og Yoga.

På seminaret får du værktøjer og viden til at kunne fastholde og udvikle din personlige Mindfulde praksis. Du vil desuden lære at mestre elementær videreformidling af det lærte. 

Du modtager værktøjer og materiale til at du kan tilrettelægge og gennemføre undervisning i Mindfulness på niveau 1. Du vil opleve og kunne undervise andre i at møde vor iboende evne til åbning af et glædesfyldt, meningsfyldt, styrket og kraftfuldt liv. Det betyder med andre ord, at du ved fuld deltagelse, vil kunne kalde dig Mindfulness instruktør på Trin 1. (Der er 4 niveauer) Denne certificerede læring gør dig kompetent til videreformidling af din viden omkring Mindfulness. Dette helhedsorienteret/original Mindfulness seminar er derved både målrettet til din personlige udvikling og vækst og til anvendelse i dit eventuelle erhverv med den menneskelige udvikling og coaching.

9 hovedformål for din deltagelse på vor Mindfulness seminar retreat

 1. At give dig et uforglemmelig og perfekt kombination af ferie, læring og en unik adgang til at tage dig selv alvorligt. Du lander i magesløse og fredelige  omgivelser og du vil få løftet og styrket din selvglæde, livsglæde, dit helbred, din fysik, og din personlige vækst, til et reelt nyt og stærkere niveau.
 2. At blive guidet ind i det fulde og oprindelige Mindfulness og Yoga fundament.
 3. Dette fra det kærlige nærende nærvær i hjerte, krop, sind og sjæl, der åbner for din dybere og kraftfulde personlige transformation. Dette bibringer dig oplevelsen af hvad det vil sige at ære disse lag af dig selv.
 4. At give dig indsigt i og kraftfulde redskaber til fortsat at fokusere på det kærlige, stærke og sunde liv, både psykisk, mentalt, kropsligt og spirituelt og integrere disse livgivende lag, til oplevelsen af dig selv til en styrket og integreret helhed.
 5. At gøre dig til katalysator for din egen og eventuelt andres vækst. Dette ved en unik og helhedsorienteret indførsel i certificeret viden, der vil gøre dig til kompetent videreformidler af Mindfulness og Yoga på niveau 1.
 6. At give dig det absolut vigtige 10 dages tidsperspektiv, der er den afgørende tidsfaktor og  forudsætning for at både teori, oplevelse og din personlige integrering.
 7. At give dig tiden og roen til virkelig at opleve og erfare det oprindelige mindfulde liv i en kultur hvor dette er fundamentet for tilværelsen, og give dig plads og tid til at lade magien på Bali bundfælde sig i dig. Dette fra et autentisk indblik i Balis spændende kultur og mystik, dens imødekommende befolkning, øens smukke og betagende natur, kombineret med masser af tid til afslapning og velvære og vækst.
 8. At indramme denne livstransformerende rejse i fantastiske private og luksuriøse omgivelser, daglige vidunderlige helse og velvære behandlinger, nærende, styrkende og udrensende kost, uforglemmelige oplevelser, og en autentisk og unik kvalitativ tilgang til Mindfulness og Yoga  til fantasipris.
 9. At sende dig gladere, sundere, stærkere og visere hjem end du kom ud.

Hvad du kan glæde dig til på Bali?

Der er ingen forudsætninger vedrørende yoga, meditation m.v. for deltagelse i dette Mindfulness Retreat-Seminar.

En rejse med hjerne, hjerte og sjæl. Træd ind i din guddommelige essens på Bali med bl.a. risterasser, vulkansøer, uforglemmelig dyrelig, jungle, templer, strande, vandfald, bjerge og floder. Oplev den smukke Bali mens du tilegner dig de originale Mindfulness teknikker. Du/I vil opleve en eventyrlig, intensiv og livstransformerende rejse med dit personlige projekt i fokus.

Når vi ønsker virkelige og varige ændringer i vore liv er den største og vigtigste forudsætning for effekt at flytte os ud af vor hverdag. Fundamentet for en ny og stadigt styrkende livsstil bliver på dette personlige eventyr som er grundlagt i de smukkeste og mest støttende og autentiske rammer.

Der venter dig en helt unik oplevelse af 10 dages indre og ydre magi, der vil sende dig tilbage til hverdagen med kontakt til din indre kerne af visdom og indre ro, styrket energi, en næret, udrenset og styrket krop. Og allervigtigst – Du vil åbne op for nye stærke og personlige indsigter, styrker og færdigheder.

Transformerende Mindfulness praksis åbner op for selvindsigt og selvforståelse. Din evne til at se dig selv klart, vil gøre dit mørke til dit lys. Med din ekspanderende selvindsigt oplever du frigivelsen af den utrolige mængde energi, der før har været tøjlet i dine fortrængte følelser. Du vil opnå høj bevidsthed om det der nærer dig ved at tillade dig selv at give slip på det, der er uden værdi for dig.

I disse magiske og helt private resort omgivelser vil du som deltager kunne fokusere til fulde på frigivelse af din indre styrkende energi, højnelsen af bevidstheden, og styrkelsen af hjertets ressourcer.

Vi vil naturligvis også opsøge og opleve Balis utrolige tilbud af uforglemmelige oplevelser. Områdets skønhed og fred, tilgangen til menneskelig vækst og indhold, plus forløb af dette Sanctuary, er en perfekt kombination af ferie og adgangen til at tage dig selv alvorligt. Du får løftet og styrket dit helbred, din fysik, og din dybere vækst til et nyt og stærkere niveau.

 

 

 

Processen og den varige tilgang til sundhed – Bali ophold inkluderer desuden følgende elementer:

Processen med et sundt og professionelt styret afgiftnings- og vitaliseringsprogram, støtter din krop til effektivt at frigive og eliminere uønskede toksiner på en sikker og effektiv måde. Samtidig  bliver hele dit system både løftet, energifuldt og modstandsdygtigt. Detox og vitalisering understøtter alle dine systemer, og giver din krop en tiltrængt og naturlig mulighed for at helbrede sig selv. Processen er udrensning, vitalisering og re-generering på dybt cellulært niveau. Dette resulterer i at tilsyneladende sundhedsproblemer der har udmyntet sig som sygdom, ofte forsvinder for altid – givet at den sunde livsstil opretholdes!

Vi bliver ofte spurgt hvilke succesoplevelser vi har oplevet ved at afhjælpe specifikke personlige udfordringer. De er mange – og dog langtfra et nemt spørgsmål at besvare, da grunden til at en person har en bestemt sygdom, ofte helt anderledes end en andens grundlag. Dog kan de sagtens have de samme symptomer. Vi tror på at sygdom ofte begynder på vor dybere følelsesmæssige / mentale niveauer, og derfra kan et personligt uhelbredt traume føre til misbrug, (blandt andet af mad og sukker), og endvidere medføre vrede, frygt, afmagt osv. Alle disse påvirkninger af kroppen og sindet vil i sidste ende manifestere sig som fysisk og psykisk disharmoni (disease). 

 • stress
 • søvnproblemer
 • træthed & hovedpiner
 • tilbagevendende betændelser
 • allergi og udslæt
 • ufertilitet
 • smerter i led, knogler og muskler
 • autoimmune sygdomme
 • ængstelse, nedtrykthed og depression
 • hormonelle ubalance

Afstressende kropsbehandlinger

Kombineret med understøttende kropsbehandlinger er et fuld integreret system iværksat for at støtte dig og dit system til optimum energi og styrke på alle niveauer. Nyd ialt 6 timers personligt tilpasset, afslappende, udrensende og revitaliserende  kropsterapi. ​

Indlogering – uden biler – absolut fredeligt

Dyk ned i den eventyrlige atmosfære af frodig skønhed, ro og afstresning i  autentiske balinesiske `Hideaway´. Smukt og strategisk anlagt i junglehaver med tropisk natur og omgivet af rismarker, vil du opleve vor helt unikke balinesiske indlogering arkitektur – via de smukke bebyggelser, og den fascinerende indretning af de smagfulde balinesiske Villaer – hvor du naturligvis har privat værelse . Alt er en oplevelse af smagfuld balinesisk ”touch décor & interior”. 

De utroligt smukke indlogerings faciliteter består af helt unikke, private og store rummelige luksus villaer, hvor vi indlogeres på privat værelse. Stedet har derudover en dejlig tropisk fælles have, køkken og opholdsstue. Alle værelser har egen terrasse.

En dejlig balinesisk familie ejer og leder vor smukke indlogering, Alle er ekstremt indbydende og velholdt. Villaerne er beliggende i Pacekan – et autentisk balinesisk område – uden biler og nogen form for støj og larm –  det bedste område tæt ved Ubud, væk fra turister og overfyldte områder. En ægte perle.

Den perfekte indramning, med små hyggelige stræder – direkte ud til de grønne rismarker. Med oplevelsen af et rent paradis, med naturomgivelser overalt bibringes den fredfyldte ro og stilhed, der inviterer dig til afslapning, meditation, refleksion og introspektion – Via Detox, Meditation, Mindfulness og Yoga.

Ubud 

Vi er ganske tæt på både den fascinerende spirituelle ”hovedstad” Ubud på Bali og har også muligheden for at dase på den hvide strand ved Sanur med en af de smukkeste solopgange i verden. Endvidere er vi tæt på mange af de øvrige spændende kulturelle, historiske, spirituelle, gastronomiske og naturoplevelser Bali byder på.

Ubud er kendt som det kulturelle centrum på Bali. Kreative, spirituelle og miljøbevidste sjæle fra hele verden strømmer til Ubud, for at nyde det nærende liv hvor den personlige udvikling, den gode økologiske mad, musikken, templerne og kærligheden er i fokus.

Vi kan blandt mange andre unikke oplevelser opleve Elefant grotten, Abe skoven, Puri Saren- det royale Palads, Campuhan Ridge Walk- (trekking), Stia Dharma- House of Masks, Agung Rai- Museum of Art, Tegallalang- nogle af de mest storslåede ris terrasser i verden, og mange mange andre storslåede oplevelser.

Ca.70.000 lokale i Ubud området har valgt at arbejde som fuldtids kunstnere – malere, billedhuggere, træskærer, smykke designere, eller via andre fascinerende kunst håndværk.

Ubud og området omkring er et shopping paradis for dig der ønsker det helt unikke touch af æstetisk balinesisk håndværk.

Oplevelses højdepunkter for os:

 • Vi vil kunne mødes med en balinesisk traditionel shaman, som kanaliserer hellige energier fra Gudinden Kwan Yin. Derved vil du opleve en kraftfuld shamanistisk rejse til healing & større klarhed
 • Vi vil opleve det hellige tempel Gunung Kawi, & meditere i en af hulerne på dette hellige sted
 • Vi vil kunne opleve hypnotiserende trance dance
 • Vi vil have kontemplerende vandring i de uendelige og smukke rismarker ved Tampak Siring
 • Vi vil foretage et indre rensningsritual – en smuk oplevelse ved en hellig kilde
 • Vi vil opleve en fængslende Barong danseforestilling
 • Vi vil besøge en kaffe og the-plantage og lære, hvordan kaffen er lavet, og nyde intense smagsoplevelser
 • Vi vil opleve og shoppe de fasinerende Balinesiske håndværk i landsbyerne omkring Ubud
 • Vi vil besøge Setia Darma House of Masks & Puppets
 • Vi vil opleve den smukke Monkey Forrest
 • Vi vil opleve en af verdens smukkeste solopgange – Sanur
 • Vi vil opleve eventyrlige balinesiske templer
 • Vi vil opleve en overflod af skønne Velvære & Helse behandlinger

Har vi glemt at oplyse dig om noget vedrørende Bali som du savner at få svar på? er du altid velkommen til at skrive til os. Vores kontakt oplysninger finder du her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen-:)