Ayervedic 10 dagens Mindfulness/yoga luksus retreat på Sri Lanka

Velkommen med på en livsforandrende indre som ydre rejse. Du vil på denne helt unikke nydelses- og styrkelsesrejse guides i, og opleve hvordan du nu, og fremadrettet lever livet mere afstresset, sundt, stærkt og bevidst.

Under denne 10 dages indre og ydre rejse vil du eller dine medarbejdere styrkes af de originale og sammenhængende Mindfulness- og Yoga aspekter og de helbredende ayurvediske principper. Vi fordyber os i de 3 bærende hovedelementer: afstresning, styrket helbred og livsmestring. Læs meget mere om stresseliminering via Mindfulness her.

Vores egen Mindfulness instruktør udfører den daglige undervisning. Alle materialer er på dansk og der undervises på dansk med skandinaviske støttegloser, hvis en del deltagere kommer fra andre skandinaviske lande. Du undervises udelukkende i original Mindfulness.

Brug original Mindfulness til at nå dine mål – work smarter not harder

I erhvervslivet er det konkrete og målbare udfald af Mindfulness indsatsen naturligvis den helt afgørende faktor. Via implementeringen af den originale Mindfulness strategi i virksomheden eller organisationen vil stress-barometret blive sænket som den første og vigtigste Mindfulness-effekt. Dette bevirker at den enkelte medarbejderens energi, innovation, kreativitet og arbejdsglæde bliver styrket. Mindfulness konceptet er således udtryk for en langsigtet og holdbar strategi.

Det er veldokumenteret at den originale Mindfulness tilgang medfører større livsglæde, mindre stress, ydet tilstedeværelse, bedre helbred, større omsorg, ydet koncentrationsevne, bedre søvnkvalitet og meget mere. Derfor er metoden en oplagt tilgang med appel til det moderne menneske der har behov for at finde sig selv i en omskiftelig og foranderlig verden. Derfor henvender Mindfulness tilgangen sig i høj grad til det danske erhvervsliv.

Compassion (Læs meget mere om compassion)

Mindfulness handler i den grad også om at være rummelig. Denne rummelighed indbefatter en forståelse for at vise omsorg, interesse og evnen til at skabe et arbejdsmiljø hvori medarbejderen føler sig værdsat og ønsker at være en skabende del af.  Den største ressource i en hver virksomhed er dens medarbejderes ressourcer, hvor engagement, entusiasme og innovativ tankegang vil afspejles på bundlinjen.

Du kan vælge at gennemføre din rejse med os til Sri Lanka, men du er også velkommen til at kontakte os med henblik på undervisning i Mindfulness på andre destinationer, også i Danmark.

Nederst kan du læse om resten af opholdet på Sri Lanka.

Hvem burde tage med os på denne rejse?

Vi anbefaler vort retræte ophold til dig der lever i en hektisk hverdag, har brug for at trække stikket og lade op, styrke dit generelle helbred, og til dig som ønsker at udvide din indre og ydre horisont ved en givende og til stadighed styrkende tilgang, og dig der vil lære “nyt” om dig selv, via den dybere tilgang til psyken – den østlige psykologi, som er original Mindfulness.

10 dages varighed af denne rejse er afgørende af respekt for din krop. I både Mindfulness, Yoga og ayurvedatilgangen gives der afgørende betydning for “Nidra” (afspædning af krop og sind), “Aahar” (ernæring, forbrændning og udrensning) og “Brahmacharya” (tid til refleksion). For at du kan heles i både sind og krop, er tiden den vigtigste faktor. Hele dit system har behov for tid til at lande i det nye miljø og for derefter at formå at restituere i dette. Derved slipper dit jetlag og dit system omstilles til behandlinger, indlæring og fuld afslapning.

Underneath the Mango Tree 

Vores indlogering, “Underneath The Mango Tree” er et femstjernet tropisk hideaway beliggende i den absolut smukkeste lagune på Sri Lanka. På en klippe på Dikwella Beach direkte ud til privat kridhvid sandstrand, og det smukke turkise indiske ocean foran os. Omkring os er hundredevis af mango- og kokostræer og frodig grøn regnskov. Oven over troner de maleriske Kandy bjerge.

Dit ophold inkluderer:

Det er naturligvis frit hvor meget og hvorvidt du deltager i vore inkluderede aktiviteter og udflugter. Mærk efter hvad du har behov for, og tag imod!!

– Indførsel i original Mindfulness teori og praksis på niveau 1 (Fra Stress til Styrke)
– 100 siders Original Mindfulness kompendium – incl. mindful ernæring
– Guidning i styrket og blivende selvmotivation til et styrket liv
– Yoga praksis 2 x dagligt – Indførsel i original Yoga teori og praksis
– Aromaterapeutisk yoga
– Personligt tilrettet yoga program
– Konsultationer med ayuervedisk læge
– 2 timer pr. dag – personligt tilrettet ayuervedisk helbredsbehandling
– 3 x velvære- og skønhedsbehandlinger
– 2 x zenergy heath behandlinger
– Personligt tilrettet ayuervedisk ernæring
– Ayurvedisk livstils seminar
– Kursus i ayurvedisk madlavning
– Indførsel i Mindfuld Eating – Psyko-biologisk & Fysio-biologisk ernæring
– Spændende udflugt i lokalområdet
– Eventyrlig halvdags udflugt
– Tempel ceremoni og meditation
–  9 overnatninger på 5 stjernet Resort
– Fuld økologisk plantebaseret forplejning
– Konkrete og personlige redskaber til fremover at styrke din vej til et bevidst, kærligt, passioneret og powerfuldt liv 

 

 

 

Hvornår starter det næste retreat?

Ring eller skriv og aftal nærmere med os.

Varighed

10 dage (9 overnatninger)

Pris

19.700 kr. pr. deltager ekskl. moms og uden fly og transfer.

Ingen forudgående kvalifikationer er nødvendige

Deltagere på dette retreat er både absolutte nybegyndere og avancerede Mindfulness udøvere. Mange af vore gæster deltager på vort retreat af lyst til ren forkælelse. Da listen af livsstilsskavanker, sygdomme og stresstilstande til stadighed hober sig op, deltager rigtigt mange grundet både lyst og reelle behov.

Fællesnævneren for alle vores deltagere er at de ønsker at styrke både deres almen-helbredsmæssige tilstand både fysisk, psykisk og desuden komme ind på et blivende spor til også fremadrettet, være den mest bevidste, sundeste og derved bedst tænkelige udgave af sig selv. Det eneste du må byde ind med er dit personlige engagement. Dit engagement vil oppebære både ønsket, lysten og din blivende motivation til denne livgivende indre styrkende rejse med dig selv.

Hvorfor rejse på zenergy ayurvediske retreat?

Der er rigtigt mange gode grunde til at deltage. Opholdet er indbegrebet af selvkærlighed. Ved både at styrke og arbejde med os selv, giver vi os selv reel og styrkende selv-kærlighed. Derfra er vi i stand til autentisk og oprigtigt at være noget for andre.

Rigtig mange vælger dette ophold, fordi de reelt trænger til en afstressende pause – en time out – helt for sig selv, væk fra hverdagens forpligtelser, stress og jag. Et sted hvor der er plads til at tænke – at blot være, helt uden at skulle leve op til en eneste forventning fra nogen eller noget.

For rigtigt mange er denne rejse en transformerende og vanebrydende personlig fordybelsesrejse. Du bliver guidet i anvendelse af autentiske Mindfulness redskaber til selvforståelse, selvkærlighed,  selvindsigt og livsstyrkelse. Herfra opleves det afgørende indre skift i perspektiv, der medfører reel forandring også i din ydre verden. Mange rejser herfra med de nye indsigter og større perspektiver der åbner for nye vigtige beslutninger og nye bevidste veje i livet.

Mange vælger ofte dette retreat på grundet livsstilsmæssige skavanker og større helbredsmæssige udfordringer.

Vi har gæster som vælger dette retreat, fordi de elsker at dyrke original yoga og/eller Mindfulness,  få behandlinger og vil forkæles fra morgen til aften.

Mange af vore gæster er interesserede i at lære mere om den ayurvediske holistiske livsstil og bio-psykologien bag ved denne.

En vigtig faktor for mange er det tidsmæssige aspekt. Af respekt for dig, din krop og hele dit system er vort retreat på 10 dage, da det er vor erfaring at kortere ophold stresser både din krop og dit sind, grundet tidsforskel.

 

Hvordan foregår vort ayurvediske retreat – en typisk day?

Kl. 7.00 – 8.00:  Indførsel i original Mindfulness & Yoga tilgang og praksis(Incl morgenmeditation)

Første dag indføres du endvidere i blivende selvmotivation.

Kl. 8.00 – 9.00: Ayurvedisk morgenmåltid – tilpasset din kropstype og yderligere behov.

Kl. 9.00 – 11.30: Konsultation med ayurvedisk læge + 2-2,5 times ayurvediske velvære og helbreds styrkende behandlinger – se mere omkring Ayuvediske behandlinger her

Kl.  11.30 – 12.30: Afslapning

KL. 12.30 – 14.00; Ayurvedisk frokosmåltid – tilpasset din kropstype og yderligere behov

Kl. 14.00 – 15.00: Zenergy Health Behandling – (2 behandlinger per person på retreatet)

Kl. 15.00 – 17.00: Afslapning ved stranden eller poolområdet – eller andet

Kl. 17.00 – 18.30: Indførsel i original Mindfulness & Yoga tilgang og praksis (Incl aftenmeditation).

Kl. 18.30 – 20.00: Ayurvedisk aftenmåltid – tilpasset din kropstype og yderligere behov

Derudover vil der være: – Guidet tur i lokalsamfundet, – Spændende halvdags udflugt   – Gourmet ernærings og madlavningskursus – Tempel ceremoni og meditation, indførsel i Mindful eating “bio psykologi”.

Husk du har to fridage til egen disposition

 

 

 

 

 

Den Originale Mindfulness tilgang & praksis

Original Mindfulness tilgang opstod i Asien for mere end 2500 år siden og forståelsen og anderkendelsen for denne selvhelende dybe psyko-mentale praksis er vokset i vor samtid. Praksissen opløser som det første dine stress mekanismer og skaber klarhed i sindet. Herfra støttes du i din personlige vækst. Du indføres i original og effektiv Mindfulness tilgang og praksis til anvendelse i hverdagen – og på jobbet.

Mindful åndedrætsforståelse og meditations praksis er altid den første del af enhver styrkelses- og healingsproces. Her får du den reelle oplevelse af hvordan du kan selvregulere dit autonome nervesystem – det helt modsatte af at beherske og opdrage på dine tanker og følelser. Du vil i forløbet naturligvis guides i praksis og opleve effekten af de yderligere originale Mindfulness meditationer, der medfører de reelle indre skift, der medfører du lander i din egentlige essens.

Restauranten & ayurvedisk ernæring

Den ayurvediske holistiske helbredsfilosofi betragter din ernæring som en af de vigtigste faktorer til optimalt psykisk og fysisk helbred og derfor som din vigtigste medicin.

Alle dine måltider er tilberedt specifikt for både din ayurvediske type, og dine yderligere personlige behov for styrkelse af alle dine helbredsmæssige aspekter. Blot ved at spise og drikke via din ayurvediske type (dosha), vil du helt generelt automatisk regulere din kropsvægt og opleve reel udrensning og helbreds styrkelse, da både din fordøjelse og hele dit øvre organsystem (også din hjerne og dit sinds kapaciteter) vil styrkes og derved optimeres via denne kost. Under dit ophold vil hele dit system blive boostet specifikt efter dine behov. Den ayurvediske kost er overvejende plantebaseret – dog med elementer af havføde.

Restauranten i “Underneath The Mango Tree” fremtryller det absolut bedste af det bedste i organisk og vegetarisk helse dining, Sri Lanka kan tilbyde. Kokkekene er stolte af at alle måltider bliver fremtryllet med ingredienser fra lokale producenter Cooking classes med General Manager Roland Hummer og kokken Singhlaese.

 

 

 

Stedets koncept

Alle på stedet er utroligt imødekommende. Stedet er ledet af europærerne Alex og Tina – begge er utroligt venlige og altid til rådighed for at hjælpe dig. Du mærker hurtigt at personalet – og det er der meget af, oprigtigt er glade for at være en del af  “Under The Mango Tree”. Derved formår de at give dig den autentiske oplevelse af at være virkelig velkommen.

I det smukke gårdområde finder du hele dagen fri friske eksotisk frugter, sunde fristelser og helende Ceylonsk te. Du kan besøge både frisøren, og biblioteket ganske gratis. Biblioteket har mere end 1.500 spændende bøger. I haven står en charmerende telefon box i Londons stil, denne inviterer dig til at ring gratis overalt i verden. Du kan også finde og sende charmerende postkort i resortets charmerende botique – ganske gratis. Her er alle de smukke varer fremstillet i hånden af lokale kunstnere.

Underneath The Mango Tree er utvivlsomt et af de mest elegante og decadente luksus resorts på Sri Lanka.

Her drejer hele konceptet om at slippe stress, tage imod og styrke både dit mentale og fysiske jeg.  Rammerne er ideelle, absolut ro til reel afslapning og plads til den autentiske fordybelse og styrkelse. Resortet er yderligere eftertragtet grundet de velrenommerede og dygtige ayurvediske læger og stedets dejlige velvære spa. I midten af det store resort areal ligger en stor infinity pool. Hele resortarealet er beplantet med 300 mango og kokostræer, og stænk af lilla, lyserøde, gule og orange eksotiske flora lyser op overalt. Farveskalaen overalt virker utroligt opløftende og afspejler både stedets og naturens karakter og sjæl perfekt. Resortet ligger direkte ved Dikwella Beach, den smukkeste strand på hele Sri Lanka.

Stedet – “Underneath the Mango Tree” støtter det lokale landbrug 

Underneath The Mango Tree støtter det lokale landbrug med startkapital for entreprenører i landdistrikterne og markedsfører derefter produkterne under UTMT-mærket.

Produktporteføljen omfatter “International Organic Certified” korn, grøntsager, bomuld, te, æteriske blomsterolier, krydderurter, krydderier og andre botaniske produkter som aloe vera, sæbe nødder, honning, bivoks m.v.

Underneath The Mango Tree & Partnere støtter derved lokale landmænds  producentnetværk, der producerer organiske certificerede landbrugs- og plantebaserede produkter til ernæring og personlige plejeprodukter baseret på fair trade-praksis.

Med en intention om at støtte økologisk landbrug og ayurvedisk helhed, blev Underneath Mango Trees støtteprojekt etableret som et initiativ til at fremme samfundsbaseret løft for den enkelte. Visionen øger den enkelte husstands indkomst og forbedrer derved hele deres levegrundlag. Vor egne behandlingsprodukter er fremstillet lokal. Olier som vi bruger til kropsmassager køber vi i det lokale samfund for at være med til at støtte udviklingen. 

 

Dine daglige ayurvediske behandlinger

Der findes rigtig forskellige typer behandlinger inden for ayurveda. Fælles for dem alle er, at få dit sind og din krop afstresset, styrket og i balance. Behandlingerne planlægges fra dag til dag alt efter din Dosha (type) og dine yderligere individuelle behov. Er du stresset, har du forhøjet blodtryk, er du kommet grundet af ønsket om vægtregulering osv.

I den ayurvediske Spa oplever du naturligvis velvære og skønhedbehandlinger, som de dejlige massager, ansigtsbehandlinger og body-peelings du vil genkende hjemmefra. De øvrige ayurvediske behandlinger er helbredstyrkende og foryngende, og både effektive og afgørende for dit samlede styrkede helbred. Listen er lang med disse specifikke helbredende behandlinger. Du vil modtage en række af disse, alle designet efter dine behov og helbredsudfordringer. Ayurveda er en gammel indisk helbreds og behandlings filosofi grundlagt for over 5.000 år siden – det er den ældste holistiske helbredelsesmetode i verden! Nøgleelementer i ayurveda omfatter ayurvedisk behandling, ernæring, spirituel praksis (personlig udvikling), yoga, meditation og urtemedicin. Bor du i egen villa, kan du vælge at modtage dine behandlinger i din private villa.

 

 

 

Zenergy Health behandlingen udviklet af Jeanne Torres – (er inkluderet i prisen)

Behandlingen kombinerer dybdegående muskel forløsende og ledfrigørende massage, helbredsstyrkende zoneterapi, akupressur og akupunktur lymfedrænage og udrensende bindevævs behandling med aromaterapeutiske olier i én og samme behandling. Filosofien bag vor Zenergy Health behandling er: påvirkning og opløsning af de grundlæggende mekanismer til ubehag og sygdom – frem for blot at dulme symptomerne.

Din krop og dit sind er en integreret og konstant sammenarbejdende helhed. Netop derfor giver den holistiske tilgang på vort retreat dig den substans, der også er helt afgørende for din styrkede motivation til din stadigt større livskvalitet, dit øgede velvære og din voksende sundhed også fremadrettet.

Dit ophold vil blandt andet afhjælpe konkrete livsstils og helbredsproblemer som:

* stress
* udbrændthed
* Ængstelse, nedtrykthed og depression
* uro i nervesystemet
* sanseforstyrrelser
* udfordringer med humøret og energien
* søvnproblemer
* træthed & hovedpiner
* spænigshovedpine
* migræne
* tilbagevendende betændelser
* allergi og udslæt
* resperationsproplemer
* fertilitet
* autoimmune sygdomme
* hormonelle ubalancer
* fordøjelsesproblemer
* vægtproblemer
* nedsat immunforsvar
* urinvejsproblemer
* kredsløbsproblemer
* mave- og tarmforstyrrelser
* vægt udfordringer
* menestrations smerter
* hudproblemer
* belastet skulderområde
* Belastet lænd
* musearm
* rygsmerter
* spændte nakkemuskler
* tennisalbue
* piskesmæld
* gamle skade
* sportsskader
* led og muskelsmerter
* iskias problemer

Helheds synergien af dine behandlinger, kost og original Mindfulness/Yoga praksis

Helheden imellem Mindfulness tilgangen, Zenergy Health behandlings metoden og de originale ayurvediske helbreds-behandlinger medfører en afstresning og styrkelse af dit helbred.

Vor originale Yoga og Mindfulness Strategi kombineret med ayurvedisk plantebaseret ernæring og helse/velvære behandlinger plus vor unikke Zenergy kropsbehandlinger udløser et naturligt og omfattende både psykisk og fysisk energi og helseboost i hele dit system. 

Turen er for dig der ønsker at vende hjem med et harmonisk, balanceret og langt mere bevidst sind og med en stærkere, sundere og vægtreguleret krop.

Her vil du kunne nulstille din travle hverdag og både forstå og opløse dine stress mekanismer, få kickstartet en reel metode til at holde livsstilssygdomme fra døren og få lindret eller opløst mange former for fysiske skavanker.

Aktiviteterne – uden beregning

Et af de mange højdepunkter i “Underneath The Mango Tree” er den endeløse mængde af afslappende aktiviteter – uden beregning.

– Hop ind i det varme indiske ocean og svøm eller surf på de gratis boogie boards.
– Tilbring dagen med at slappe af i den forfriskende pool
– Styrk dit helbred med ayurvediske behandlinger og kost
– Afspænd krop og sind ved de livgivende yogaklasser
– Få styrket sindet med din meditative indsigtsgivende Mindfulness praksis
– Bliv klogere på “stærk” ernæring ved din indførsel i Mindful Eating
– Bliv klogere på den ayurvediske livsstil
– Besøg det spændende bibliotek
– Besøg den professionelle tennisbane
– Nyd en aften med klaverkoncert
– Se en film i resortets hyggelige biograf
– Nyd et spil billiard
– Slap af i en af de mange skjulte hængekøjer i området
– Tag en slentretur til den hyggelige nærliggende landsby
– Rag en cykeltur langs strandpromenaden
– Nyd en aften med læring fra en ayurvedisk mesterkok
– Få designet og syet tøj hos resortets skrædder
– Mediter i den skønne natur
– Oplev det lokale liv langs stranden
– Oplev en smuk tempel ceromoni
– Tag med på vor hyggelige udflugter i nærområdet
– Tag med os på heldagsudflugt i Yala nationalpark
– Ring gratis til hele verden fra resortets “London telefonboks”
– Bliv barberet hos resortets unikke barber
– Glæd dig over din stadigt voksende oplevelse og følelse af sundhed, styrke og mental klarhed

Aktiviteter uden for resortet

Kan du løsrive dig fra omgivelserne på dine 2 “fridage” er der et utal af muligheder for eventyrlige tropiske oplevelsesudflugter. Her er blot nogle få muligheder;

 • Hval og delfin udkigstur
 • Dagstur ind i  Sri Lankas regnskov
 • Historisk tur til byen Galle i højlandet – og smagsoplevelser af den bedste Ceylon tea i Sri Lanka
 • Den mest fantastiske eksotiske fugle watching tur i dit liv
 • En uforglemmelig bådtur på Koggala søen
 • Surflektioner
 • En dagstur i selskab med med elefanter, leoparder og alle de andre spændende vilde dyr i Yala National park (med i din tur).
 • Og mange mange andre spændende eventyr

 

 

 

Getting There

Fra Colombo International Airport tager turen til Underneath The Mango Tree ca. 2 1/2 time.

Du kan også rejse med tog eller luksusbus til Matara og derefter tage en taxa eller tuktuk til Underneath The Mango Tree. Det vil naturligvis tage lidt længere tid.

Vores resort er nøje udvalgt ud fra højeste standard, service, placering, lægelige kvalifikationer, Eco bæredygtighed, lokalt samarbejde og selvfølgelig for hjertelighed og passionen for vore gæsternes afstresning, velvære og styrkede helbred.

Under The Mango Tree Resortet ligger direkte ved fra Det Indiske Ocean ud til en smuk lagune med lækker privat strand. 15 minutters gå tur fra resortet ligger en charmerende mindre by med mulighed for shopping, blandt andet af dejligt lokalt håndværk, og for et spændende kig ind i de lokales mindfulde hverdag.

Indlogeringens generelle faciliteter

Alle hotellets værelser indeholder følgende:

badekåber, air condition, badehatte, balkon, morgenmad, føntørrer, mini bar, sofa, udendørs bruser, slippers, telefon, ipad efter anmodning, radio, room service. Der er ikke ryger værelser.

Indlogeringsmuligheder

Luksus dobbeltværelse på 35 kvm – lækkert rummeligt og lyst værelse for 1 til 2 personer (inkluderet i prisen ved booking af dobbetværelse)

Hvis du gerne vil benytte dette dobbeltværelse alene, medfører det en ekstra betaling på 1000kr.

 • Stort værelse
 • Balkon
 • Rummeligt badeværelse med badekar, bruser og separat udendørs bruser med udsigt over havet, haven eller den blå himmel
 • Aircondition
 • Gratis Wifi, internetradio med iPhone dockingstation
 • Telefon
 • Hårtørrer
 • Drikke vand
 • IPad efter anmodning

Der er også mulighed for at blive indlogeret i større værelser/lejligheder:

– Et værelses luksus villa 65 kvm

– Grand Luksus Villa 200 kvm

Kontakt os for indhente mere informationer herom.