fbpx

Eventyrlig og intensiv Mindfulness- og Yoga seminar retreat på Bali

Oplevelser for livet

Omgivet af ris-terasser, vulkan-søer, templer, bjerge, vandfald, floder, strande, jungle og tropisk plante og dyreliv indtager du Bali og lader Bali Indtage dig

 

 

Vi har sammensat det optimale ophold for dig som gerne vil lære den originale form for Mindfulness og har et ønske om vedvarende effekt. På Bali bliver du intensivt undervist i den oprindelige form for Mindfulness.

En af vores lærermestre sagde til vores instruktør Jeanne engang i et hellige tempel:

“I think I have seen the Western Mindfulness mistake. You are very able to distinguish things, but you are unable to keep all things together as a whole and complete understanding. Only full practice gives intended wholesome effect…… If you continue in this way, you will never be able to repair this concept to its origin in your part of the world.”

Vi har derfor taget hans ord til os og har besluttet kun at undervise dig i den oprindelige form for Mindfulness. Vi har desuden også lagt andre planer for dig, mens du er med os på Bali. Vil vil så gerne vise dig de sider af Bali som andre turister ikke kommer til at opleve.

Derfor kan du glæde dig til at opleve og opnå følgende sammen med os

 • 6 timers Spa & Wellness
 • original Mindfulness
 • Via Mindfulness metoden og dens teknikker og elementer lærer du og træner tilstedeværelsen i nuet. Mindfulness lærer dig hvordan du forbedre din evner til at forblive i det du laver lige nu. Mindfulness kan sidestilles med mental træning, hvor du lærer teknikkerne, hvordan du slipper stress og/eller bekymringer og lærer hvordan du kan være tilstede i nuet. Når vi lærer at være i nuet, lærer vi samtidig hvordan vi reducerer og undgå tankemylder
 • Mindre stress og tankemylder giver os mulighed for at træffe bedre valg, fordi vi tænker klarer og mere fokuseret
 • Din evne til at kunne være i nuet giver dig adgang til bedre koncentrationsevne
 • Mindfulness meditation giver dig mindre stress, dvs. du lærer hvordan du slapper af mental. Mental afslapning giver os automatisk større livsglade, da den mindsker vores unødvendige bekymringer. Som følge af mindre stress og færre bekymringer forbedres din søvnkvalitet. Læs om de mange andre fordele ved Mindfulness her.
 • Mindre stress betyder bedre immunforsvar og hermed mindre sygdomme
 • 200 siders undervisning kompendium
 • certificering
 • Yoga
 • kulturelle oplevelser som f.eks. kreme produktion. Du kommer selv til at producere din egen kreme tilpasset din hudtype
 • besøg af kaffe- og te plantager. Du kommer til at smage verdens bedste kaffe
 • masser af frugt og juicer, som din krop vil elske dig for
 • vi har meget mere til dig som du kan læse om på nedenstående side

Du kan glæde dig til at træde ind i en verden af lærdom, oplevelser, fordybelse og forandring. Læs mere om hvordan andre af vores kursister har oplevet at rejse med os.

Dette Seminar retreat er til privat anvendelse, og endvidere til dig der ønsker muligheden i at undervise i original Mindfulness.

Dette helhedsorienteret Mindfulness vil medføre forståelsen og oplevelsen af de fulde og oprindelige bærende elementer i Mindfulness og vil udgøre fundamentet for at kunne integrere disse til fulde i dit eget liv. Læs mere om oprindelig Mindfulness her.

Seminaret opfylder de højeste standarder omkring både etik og respekt for de fulde og originale Mindfulness og Yoga aspekter. Derved indfries kravene til kvalitet og standard af formidling og praksis af helhedsorienteret og oprindelig Mindfulness og Yoga.

På seminaret får du værktøjer og viden til at kunne fastholde og udvikle din personlige mindfulde praksis. Du vil desuden lære at mestre elementær videreformidling af det lærte.

Bl.a. lærer du at sætte rammerne for:

 • Det autentiske nærvær ved “Deep Listening” og “Deep Seeing”
 • At opdage og arbejde med din Metabevidsthed
 • At  arbejde med dine personlige skygger  – og transformere disse til dit lys. (Oplysthed omkring Ego og Selv, er Skyggearbejde fra den Buddhistiske  psykologi)
 • At arbejde med “selv”kærlighed – “selv”medfølelse – “Selv”forståelse, “Selv”indsigt og “Selv”styrkelse (Self-Impowerment)
 • At begribe og opleve den afgørende forskel mellem non-attachment og detatchment – indsigt og illusionen om indsigt (Spirituel bypassing)
 • At styrke din vigtigste sans– din sjette sans – Intuitionen
 • At guide de forskellige ekspanderende effektive Mindfulness meditationer
 • Mindful Bodyscanning
 • Gåture i bevidsthed
 • Mindful Walking
 • Yoga asanas
 • Opbyggelsen af dit personlige yogaflow
 • Indførsel i Yogaens anatomi og fysiologi
 • bevidst vejrtrækning
 • Styrkelsen af din personlige “frekvens”
 • Indførsel i dine 9 niveauer for selvindsigt og selvudvikling
 • Forståelsen af det 10 niveau for Indsigt – “Samadhi”
 • Selvcoaching – Ved opdagelse og opløsning af egne automatiserede mønstre
 • Klient coaching – ved at støtte andre i at se og arbejde med låste mønstre

Du modtager værktøjer og materiale til at du kan tilrettelægge og gennemføre undervisning i Mindfulness på niveau 1. Du vil opleve og kunne undervise andre i at møde vor iboende evne til åbning af et glædesfyldt, meningsfyldt, styrket og kraftfuldt liv. Det betyder med andre ord, at du ved fuld deltagelse, vil kunne kalde dig Mindfulness instruktør på Trin 1. (Der er 4 niveauer) Denne certificerede læring gør dig kompetent til videreformidling af din viden omkring Mindfulness. Dette helhedsorienteret Mindfulness Seminar er derved både målrettet til din personlige udvikling og vækst og til anvendelse i dit eventuelle erhverv med den menneskelige udvikling og coaching.

9 hovedformål for din deltagelse på vor Mindfulness seminar retreat

1. At give dig et uforglemmelig Sanctuary, – en perfekt kombination af ferie, læring og en unik adgang til at tage dig selv alvorligt. Du lander i skønhed og fred og oplever at få løftet og styrket din selvglæde, livsglæde, dit helbred, din fysik, og din personlige vækst, til et reelt nyt og stærkere niveau.

2. At blive guidet ind i det fulde og oprindelige Mindfulness og Yoga fundament.

3. Dette fra det kærlige nærende nærvær i hjerte, krop, sind og sjæl, der åbner for din dybere og kraftfulde personlige transformation. Dette bibringer dig oplevelsen af hvad det vil sige at ære disse lag af dig selv.

4. At give dig indsigt i og kraftfulde redskaber til fortsat at fokusere på det kærlige, stærke og sunde liv, både psykisk, mentalt, kropsligt og spirituelt og integrere disse livgivende lag, til oplevelsen af dig selv til en styrket og integreret helhed.

5. At gøre dig til katalysator for din egen og eventuelt andres vækst. Dette ved en unik og helhedsorienteret indførsel i certificeret viden, der vil gøre dig til kompetent videreformidler af Mindfulness og Yoga på niveau 1.

6. At give dig det absolut vigtige 10 dages tidsperspektiv, der er den afgørende tidsfaktor og  forudsætning for at både teori, oplevelse og din personlige integrering.

7. At give dig tiden og roen til virkelig at opleve og erfare det oprindelige mindfulde liv i en kultur hvor dette er fundamentet for tilværelsen, og give dig plads og tid til at lade magien på Bali bundfælde sig i dig. Dette fra et autentisk indblik i Balis spændende kultur og mystik, dens imødekommende befolkning, øens smukke og betagende natur, kombineret med masser af tid til afslapning og velvære og vækst.

8. At indramme denne livstransformerende rejse i fantastiske private og luksuriøse omgivelser, daglige vidunderlige helse og velvære behandlinger, nærende, styrkende og udrensende kost, uforglemmelige oplevelser, og en autentisk og unik kvalitativ tilgang til Mindfulness og Yoga  til fantasipris.

9. At sende dig gladere, sundere, stærkere og visere hjem end du kom ud.

Pris

Pris pr. deltager 9.700 inkl moms. og ekskl. fly omkostninger og transfer.

Hvad du kan glæde dig til på Bali?

Der er ingen forudsætninger vedrørende yoga, meditation m.v. for deltagelse i dette Mindfulness Retreat-Seminar.

En rejse med hjerne, hjerte og sjæl. Træd ind i din guddommelige essens på Bali med bl.a. risterasser, vulkansøer, uforglemmelig dyrelig, jungle, templer, strande, vandfald, bjerge og floder. Oplev den smukke Bali mens du tilegner dig de originale Mindfulness teknikker. Du/I vil opleve en eventyrlig, intensiv og livstransformerende rejse med dit personlige projekt i fokus.

Når vi ønsker virkelige og varige ændringer i vore liv er den største og vigtigste forudsætning for effekt at flytte os ud af vor hverdag. Fundamentet for en ny og stadigt styrkende livsstil bliver på dette personlige eventyr som er grundlagt i de smukkeste og mest støttende og autentiske rammer.

Der venter dig en helt unik oplevelse af 10 dages indre og ydre magi, der vil sende dig tilbage til hverdagen med kontakt til din indre kerne af visdom og indre ro, styrket energi, en næret, udrenset og styrket krop. Og allervigtigst – Du vil åbne op for nye stærke og personlige indsigter, styrker og færdigheder.

Transformerende Mindfulness praksis åbner op for selvindsigt og selvforståelse. Din evne til at se dig selv klart, vil gøre dit mørke til dit lys. Med din ekspanderende selvindsigt oplever du frigivelsen af den utrolige mængde energi, der før har været tøjlet i dine fortrængte følelser. Du vil opnå høj bevidsthed om det der nærer dig ved at tillade dig selv at give slip på det, der er uden værdi for dig.

I disse magiske og helt private Resort omgivelser vil du som deltager kunne fokusere til fulde på frigivelse af din indre styrkende energi, højnelsen af bevidstheden og styrkelsen af hjertets ressourcer.

Afstressende velvære & helse kropsbehandlinger

Nyd i alt 6 timers personligt tilpasset, afslappende, udrensende og re-vitaliserende  kropsterapi.

Dit Bali eventyr inkluderer:

 • Diplomgivende Mindfulness Seminar (45 timers undervisning)
 • 200 siders undervisnings kompendium
 • Seminar undervisning i den fulde og originale Mindfulness strategi, inkl.  hvad vi i vor tid betegner som åndedrætsbevidsthed, skyggearbejde, personlig projektering, mentalisering og den universelle spejlings teori og praksis
 • Åndedrætsbevidsthed, Hatha og Kundalini Yoga og energihealing
 • 9 overnatninger i din helt egen private luksus indlogering
 • Fristende og sund morgen og frokost buffet, plus aftensmenu inkl. drikkevarer
 • “Juicing” – 3 daglige Power Juices (frivilligt)
 • Power & Brain Foods – Spirulina, Cia, Havtorn, Gudji m.v. (Frivilligt)
 • Indførsel i Chakra cleansing og energiløft
 • 6 timers styrkende Spa behandlinger
 • Sacred Balinesisk Cacao Ceremoni – Ren chokolade forener højre og venstre hjernehalvdel og balancerer din feminine og maskuline energi
 • 2 eventyrlige heldags udflugter
 • Konkrete og personlige redskaber til straks og fremover at styrke din vej til et bevidst, kærligt, passioneret og powerfuldt liv
 • Undervisning foregår fra 7.30 -14 dagligt. vi holder helt fri i 3 dage
 • Certificering

Indlogering –  absolut fredeligt

Dyk ned i den eventyrlige atmosfære af frodig skønhed, ro og afstresning i  autentiske balinesiske `Hideaway´. Smukt og strategisk anlagt i junglehaver med tropisk natur og omgivet af rismarker, vil du opleve vor helt unikke balinesiske indlogering arkitektur – via de smukke bebyggelser, og den fascinerende indretning af de smagfulde balinesiske Villaer – hvor du naturligvis har privat værelse . Alt er en oplevelse af smagfuld balinesisk ”touch décor & interior”. 

 

De utroligt smukke indlogerings faciliteter består af helt unikke, private og store rummelige luksus villaer, hvor vi indlogeres på privat værelse. Stedet har derudover en dejlig tropisk fælles have, køkken og opholdsstue. Alle værelser har egen terrasse.

En dejlig balinesisk familie ejer og leder vor smukke indlogering, Alle er ekstremt indbydende og velholdt. Villaerne er beliggende i Pacekan – et autentisk balinesisk område – uden biler og nogen form for støj og larm –  det bedste område tæt ved Ubud, væk fra turister og overfyldte områder. En ægte perle.

Den perfekte indramning med små hyggelige stræder direkte ud til de grønne rismarker. Med oplevelsen af et rent paradis og naturomgivelser overalt bibringes den fredfyldte ro og stilhed, der inviterer dig til afslapning, meditation, refleksion via intensiv Meditation, Mindfulness og Yoga.

Ubud 

Vi er ganske tæt på både den fascinerende spirituelle ”hovedstad” Ubud på Bali og har også muligheden for at dase på den hvide strand ved Sanur med en af de smukkeste solopgange i verden. Endvidere er vi tæt på mange af de øvrige spændende kulturelle, historiske, spirituelle, gastronomiske og naturoplevelser Bali byder på.

Ubud er kendt som det kulturelle centrum på Bali. Kreative, spirituelle og miljøbevidste sjæle fra hele verden strømmer til Ubud, for at nyde det nærende liv hvor den personlige udvikling, den gode økologiske mad, musikken, templerne og kærligheden er i fokus.

Vi kan blandt mange andre unikke oplevelser opleve Elefant grotten, Abe skoven, Puri Saren- det royale Palads, Campuhan Ridge Walk- (trekking), Stia Dharma- House of Masks, Agung Rai- Museum of Art, Tegallalang- nogle af de mest storslåede ris terrasser i verden, og mange mange andre storslåede oplevelser.

Ca.70.000 lokale i Ubud området har valgt at arbejde som fuldtids kunstnere – malere, billedhuggere, træskærer, smykke designere, eller via andre fascinerende kunst håndværk.

Ubud og området omkring er et shopping paradis for dig der ønsker det helt unikke touch af æstetisk balinesisk håndværk.

Oplevelses højdepunkter for dig:

 • Vi vil kunne mødes med en balinesisk traditionel shaman, som kanaliserer hellige energier fra Gudinden Kwan Yin. Derved vil du opleve en kraftfuld shamanistisk rejse til healing & større klarhed
 • Vi vil opleve det hellige tempel Gunung Kawi, & meditere i en af hulerne på dette hellige sted
 • Vi vil kunne opleve hypnotiserende trance dance
 • Vi vil have kontemplerende vandring i de uendelige og smukke rismarker ved Tampak Siring
 • Vi vil foretage et indre rensningsritual – en smuk oplevelse ved en hellig kilde
 • Vi vil opleve en fængslende Barong danseforestilling
 • Vi vil besøge en kaffe og the-plantage og lære, hvordan kaffen er lavet, og nyde intense smagsoplevelser
 • Vi vil opleve og shoppe de fasinerende Balinesiske håndværk i landsbyerne omkring Ubud
 • Vi vil besøge Setia Darma House of Masks & Puppets
 • Vi vil opleve den smukke Monkey Forrest
 • Vi vil opleve en af verdens smukkeste solopgange – Sanur
 • Vi vil opleve eventyrlige balinesiske templer
 • Vi vil opleve en overflod af skønne Velvære & Helse behandlinger

Har vi glemt at oplyse dig om noget vedrørende Bali som du savner at få svar på? er du altid velkommen til at skrive til os. Vores kontakt oplysninger finder du her.

Vi glæder os til at rejse med dig-:)

Kontakt Life & Leadership