Mindfulnessrejser til Asien

Rejs med os til Asien og deltag i intensivt seminar i Yoga og original Mindfulness. Vores retreats kategoriseres som forkælelses- og oplevelses mekka for din krop og dit sind. 

Du kan komme med os til mageløse Bali, Indien og/eller Sri Lanka.

Du rejser med et hold, hvis mål er det samme som dit, nemlig at begynde at mærke sin krop, at slappe af og finde den manglende energi.  De originale Mindfulness teknikker lærer dig også, hvordan du ikke lader stressen komme ind i dit liv. Stress har sneget sig ind og bidt sig fast i livet hos rigtig mange danskere, og forårsager rigtig mange alvorlige fysiske og psykiske sundhedsskader. Træk stikket ud og lad os hjælpe dig med at slappe af, inden stressen overtager styringen.

Hos os rejser du til fornuftige priser. Vores arrangementer er altid af højeste kvalitet.

Vores rejser oser af den originale Mindfulness tilgang, yoga, afslapning og behandlinger i rolige omgivelser, der inviterer dig til fordybelse og fornyet energi. På vores ture er det dig der er 100% i fokus. Glæd dig til et ophold uden aftaler, deadlines, madlavning, rengøring, tøjvask og forældremøder. Glæd dig til et ophold med fokus på din vejrtrækning og øvelser der bygger på afslapning. Alt i alt kommer du til at styrke dit sind og mærke din krop. Alt dette kan vi hjælpe dig med, ved at tilbyde original Mindfulness.

Vi er højest 12-15 deltagere på hvert hold. Hos os får du mindst to yoga- og Mindfulness undervisningstimer om dagen. Resten af tiden kan du slappe af, søge fordybelse, samtale med vores instruktør eller med de andre på holdet, læse en god bog, tage lange gåture, tage med på vores udflugter, opholde dig i SPA-afdelingen eller modtage en af de mange kropsbehandlinger, vi stiller til rådighed for dig på vores udlandsrejser.

Asien

Vi tilbyder 10 dages intensivt velvære, Yoga og original Mindfulness seminar på magesløse Bali.

Vi afholder også 9 dages intensive  seminarer i yoga og original Mindfulness på tropeøen Sri Lanka. Dette afholdes på ayervedic 5 stjernet retreat. Læs meget mere her om hvorfor Ayerveda er godt for os.

Vi afholder også intensivt 14 dages Mindfulness/Yoga seminar på ayervedic resort i Indien. Klik her for at læse om det styrkende og livsgivende ophold. Her kan du hente mere viden om ayerveda