Workshop i indførsel i original Mindfulness på Rungstedgaard

Workshoppen giver dig det afgørende indblik i hvorfor den originale Mindfulness tilgang er den mest effektfulde. I sammenarbejde med Rungstedgaard arrangerer vi workshops og seminarer til erhvervslivet i den originale Mindfulness strategi. 

At leve mindful – Hvad er Mindfulness?

Mindfulness betyder “bevidst nærvær” og er lang mere og andet end en fiks idé. Mindfulness er en færdighed der skal trænes og virker derved som en styrket måde at anvende sin opmærksomhed på.

Mindfulness er i dag anderkendt som det stærkeste forandringsværktøj til først og fremmest at eliminere stress og forebygge angst og depression. Endvidere optimerer den originale Mindfulness strategi både handlekraft, koncentrationsevne, innovation og menneskelig trivsel. Både det mentale og fysiske helbred bliver styrket. Mindfulness er på en og samme tid en praktisk metode og en indre opdagelsesrejse. Teknikkerne er enkle og konkrete, og alligevel effektive og dybdegående. Mindfulness åbner dig endvidere i at møde både dig selv, dine relationer og livet, med mere ro, tålmodighed, venlighed og rummelighed. Den originale Mindfulness metode handler i praksis først og fremmest om at lære at være til stede med dig selv på en åben og ufordømmende måde. Derved kan du slippe indgroede mønstre, styret af dine automatiserede tanke, følelses, tilknytnings og re-aktionsvaner. Grundet et reelt indre skift vil du møde dig selv  og derved også dine omgivelser. Derigennem skabes rum for nye muligheder både privat og erhvervsmæssigt.

Mindfulness er i dag anderkendt som det  stærkeste forandringsværktøj til først og fremmest at eliminere stress og forebygge depression. Endvidere  optimere den original Mindfulness Strategi både handlekraft, koncentrationsevne, innovation, trivsel. Både det mentale og fysiske helbred bliver plejet. Mindfulness er på en og samme tid en praktisk metode og en indre opdagelsesrejse. Teknikkerne er enkle og konkrete, og alligevel  effektive og dybdegående. Mindfulness åbner dig endvidere i at møde både dig selv, dine relationer og livet, med mere ro tålmodighed, venlighed og, rummelighed. Den originale Mindfulness metode handler i praksis om at lære at være til stede med dig selv på en åben og ufordømmende måde. Derved kan du slippe indgroede mønstre, styret af dine automatiserede tanke, følelses, tilknytnings og re-aktionsvaner. Grundet et reelt indre skift, vil du møde dig selv  – og derved også omgivelserne mere roligt og oplevende via det større og klarer perspektiv. Derigennem skabes rum for nye muligheder både privat og erhvervsmæssigt.

Workshop indhold:

På vores Mindfulness Workshop får du:

 • forståelse for og indblik i hvad Mindfulness principper og praksis via den helhedsorienterede Mindfulness strategi kan gøre for dig og dit liv – privat såvel som professionelt
 • effektive redskaber med dig, blandt andet til til stresshåndtering
 • integreret Mindfulness i dit system, og erfaring med hvordan Mindfulness forbedrer din livsoplevelse og udlevelse på alle planer. Dette via din styrkede bevidsthed og personlige udvikling

Undervisningsformen veksler mellem:

 • Teoretiske Mindfulness oplæg, bl.a. indførsel i Mindfulness effekten på hjerne, sind og krop
 • Indførsel i videnskabelige belæg for Mindfulness praksis
 • Indførsel og integrering af original Mindfulness træning til stresshåndtering og forebyggelse af angst og depression
 • Personlig refleksion og deling af indsigter, oplevelser og spørgsmål i plænum

Varighed

5 timer – fra kl. 10:00- 15:00

Mødeprisen inkluderer:

 • Lokaleleje
 • Kaffe & te (inkl. brød om morgenen)
 • Formiddags – eller eftermiddagslækkerier på kaffebuffeterne
 • Frokostbuffet i restauranten – kl. 12:30 – 13:30
 • Fri adgang til vand på tap ved alle kaffebuffeter

Pris pr.deltager 1850 kr. ekskl. moms.

Ved andre behov og/eller krav til Workshoppen er du altid velkommen til at skrive eller ringe 60 74 07 57 til os.

Rungstedgaard

Stedet kombinerer smuk natur med elegante og funktionelle undervisnings- og konferencefaciliteter. Vi har udvalgt vores undervisningslokaler med et stemningsmiks af eksklusivitet, ro og professionalitet.

Lys, luft og eksklusivitet på den afslappede nordiske måde

Baseret på nordiske traditioner ligger Rungstedgaard som en smuk og fredfyldt oase, der byder sine gæster velkommen med skøn natur, fantastisk havudsigt og luksuriøse rammer. Disse rammer indbyder netop til at integrere Mindfulness, både i det private og i erhvervslivet.

Vi planlægger gerne afholdelsen af dit erhvervsrelaterede Mindfulness forløb på Rungstedgaard. Kontakt os for uforpligtende dialog.