Mindfulness- og Yoga rejser til Polen

Rejs med os til Polen og deltag i undervisningen om original Mindfulness mens du nyder den smukke natur 

Du rejser med et hold, hvis mål er det samme som dit, nemlig at begynde at mærke sin krop, at slappe af og finde den manglende energi.  De originale Mindfulness teknikker lærer dig også hvordan du ikke lader stressen komme ind i dit liv. Stress har sneget sig ind og bidt sig fast i livet hos rigtig mange danskere og forårsager rigtig mange alvorlige fysiske og psykiske sundhedsskader. Træk stikket ud og lad os hjælpe dig med at slappe af inden stressen overtager styringen.

Hos os rejser du til fornuftige priser. Vores arrangementer er altid af højeste kvalitet.

Vores rejser oser af den originale Mindfulness tilgang og yoga kombineret med afslapning og behandlinger i rolige omgivelser, der inviterer dig til fordybelse og fornyet energi. På vores ture er det dig der er 100% i fokus. Glæd dig til et ophold uden aftaler, deadlines, madlavning, rengøring, tøjvask eller forældremøder. Glæd dig til et ophold med fokus på din vejrtrækning, pust ud-, stræk ud- og slap af øvelser. Alt i alt kommer du til at styrke dit sind og mærke din krop. Alt dette kan vi hjælpe dig med ved at tilbyde original Mindfulness.

Vi er højest 12-15 deltagere på vores hold. Hos os får du mindst to yoga- og Mindfulness undervisningstimer om dagen. Resten af tiden kan du slappe af, søge fordybelse, samtale med vores professionelle og erfarne instruktør eller med de andre på holdet, læse en god bog, tage lange gå ture, tage med på vores udflugter, opholde dig i SPA-afdelingen eller modtage en af de mange kropsbehandlinger, vi stiller til rådighed for dig på vores retreats.

Kom med og vær med. Vi glæder os til at tage imod dig!

POLEN

Vi tilbyder 3 forskellige slags retreats I Polen. De henvender sig alle til 3 forskellige målgrupper.

Palæ i Ryman – en ren natur oplevelse

Dette retreat er til dig der elsker stilhed, lange cykelture, rolige omgivelser, dådyr og fantastisk natur. Derfor er vores valg faldet på Palæet i Ryman lidt uden for Stettin. Klik på billedet eller læs om turen her.

Luksus, natur og afslapning på Manor House

Det andet ophold valgte vi at placere uden for Polens Hovedsted. Stedet er omgivet af kilometerlang skov og taler til den forbruger som gerne vil kombinere stilhed, luksus, SPA og holistisk tilgang til kropsbehandlinger. Klik på billedet eller læs mere om stedet her.

Stettin – en kombination af afslapning og byoplevelser

Det tredje retreat er til dig, der gerne vil have mulighed for selvfordybelse og samtidig gerne vil opleve den pulserende polske by Stettin. Derfor har vi valgt at tilbyde dig et ophold på det charmerende og historiske Hotel Dana i Stettins centrum. Klik på billedet eller læs om turen her.