fbpx

Original Mindfulness og Yoga på Manor House – “Alchemy of Health” – Polen

Hotellets 3 etagers SPA afdeling har vundet prisen for “Best Luxury Wellness Spa Europe”. Derudover er stedet omgivet af kilometer lang natur, hvor du også kan nyde naturen fra hestens ryg. Stedet råder over flere heste som du, mod betaling, kan benytte dig af.

Vi elsker at dyrke Mindfulness på Manor House. Manor House er den optimale luksus til dig som ønsker at dyrke original Mindfulness i luksuriøse omgivelser. Et ophold du helt sikkert kommer tilbage til. Dit sind, din krop og din sjæl kommer til at elske dig for at være på dette sted. Manor House er også en fantastisk historie der daterer over 900 år tilbage i historien.

Holistisk

Hos Life & Leadership elsker vi når tingene falder i hak, giver mening og kan betragtes som en helhed. Og sådan forholdt det sig også med Manor House. Dette spændende og helt unikke Mindfulness og Spa sted er berømt for sin holistiske forståelse og helheds styrkende tilgang til mennesket. Manor House tilbyder en afgørende helhedsorienteret tilgang til sundhed, velvære og personlig styrkelse. Her oplever du vejen til den afgørene helhed: Styrket sindsro, sundhed, lykke og tilfredshed på alle områder af livet. På Manor House er “Holos” – det hele menneske i centrum. Det handler om at styrke både dit sind, din sjæl og din krop. Da Original Mindfulness praksis netop er en holistisk – en helhedsorienteret forståelse af, og tilgang til mennesket, er vor Mindfulness praksis netop på Manor House en helt unik helhedsoplevelse.

Dette ophold henvender sig til dig som:

 • er naturelsker og elsker at forkæle alle dine sanser
 • vil meditere i smukke natur omgivelser væk fra stor by
 • sætter pris på frisk luft, skov, stilhed og nye indtryk i et land som bl.a. er kendt for kilometer lange skove, utallige søer og tradition for kropsbehandlinger

Vi henvender os til dig som ønsker mere energi og et stærkere sind. Vi lærer dig desuden hvordan du kan håndtere hverdagens udfordringer og forebygge stress og bliver bedre til at slappe af, så stressen ikke overtager styringen. Vi ved nemlig, at Mindfulness giver højere livskvalitet. Læs mere om Mindfulness og livskvalitet her.

Du rejser med et hold, hvis mål er det samme som dit, nemlig at begynde at mærke sin krop, at slappe af og finde den manglende energi. De originale Mindfulness teknikker lærer dig også hvordan du ikke lader stressen komme ind i dit liv. Stress har sneget sig ind og bidt sig fast i livet hos rigtig mange danskere og forårsager rigtig mange alvorlige fysiske og psykiske sundhedsskader. Læs mere om stress her.

Træk stikket ud og lad os hjælpe dig med at slappe af inden stressen overtager styringen.

Hos os rejser du til fornuftige priser. Vores prisniveau henvender sig også til dig hvis økonomiske ressourcer i øjeblikket er begrænsede. Vores arrangementer er altid af højeste kvalitet til tilgængelige priser.

Vores rejser oser af den autentiske Mindfulness tilgang og yoga båret af selvomsorg, afslapning, behandlinger i rolige omgivelser, der inviterer dig til fordybelse og fornyet energi. På vores ture er det dig der er 100% i fokus. Glæd dig til et ophold uden aftaler, deadlines, madlavning, rengøring eller forældremøder. Glæd dig til et ophold med fokus på din vejrtrækning, pust ud-, stræk ud- og slap af øvelser. Alt i alt kommer du til at styrke dit sind og mærke din krop. Alt dette kan vi hjælpe dig med ved at tilbyde autentisk/original Mindfulness. Læs mere her om original Mindfulness.

På Manor House byder vi på:

 • ophold på et historisk, holistisk og luksuriøst hotel
 • 10 timers undervisning i yoga og original Mindfulness
 • 100 siders kompendium i original Mindfulness
 • individuelle samtaler med Mindfulness instruktøren
 • kulinariske oplevelser
 • kulturelle oplevelser
 • wellness og Spa
 • cykel tur igennem gamle landsbyer
 • vi dyrker yoga udenfor/i skoven, hvis vejret tillader det

Spa tid

Manor House ligger som en smuk og fredfyldt oase, der byder sine gæster velkommen med skøn natur, historie og luksuriøse rammer. Disse rammer indbyder netop til at integrere Mindfulness, både i det private og i erhvervslivet. Efter Mindfulness undervisning og praksis har du mulighed for at slappe fuldstændigt af og evt. benytte dig af nogle af de 100 forskellige behandlinger stedet tilbyder.

I hotellets Spa afdeling finder du mange forskellige livgivende badeoplevelser. Derudover tilbyder kurafdelingens behandlings specialister en bred vifte af styrkende, afslappende og vitaliserende behandlinger, der nærer både det indre og det ydre af dig. Spa Oase & Spa Adventure indbyder til unikke vand- og velvære oplevelser, som f.eks. ved hjælp af varme, damp og æteriske olier positivt påvirker krop og sind.

Manor House er i 2016 blevet tildelt prisen “Best Luxury Wellness Spa Europe” af den internationale organisation, ”The World Luxury SPA Awards”

Inkluderet i prisen:

 • Daglig Yoga undervisning (Hatha & Jin Yoga)
 • Personligt tilrettet Yoga program
 • Daglig kontakt med Mindfulness og Yoga instruktøren
 • Daglig Mindfulness undervisning (original Mindfulness) på dansk
 • Indførsel i åndedrætsbevidsthed
 • 100 siders Mindfulness kompendium
 • Ubegrænset adgang til videre auditiv Mindfulness på niveau 1 (læs mere om de forskellige niveauer her )
 • Stilheds vandring i naturen
 • Fri og ubegrænset adgang til Spa område
 • 2 timers spa behandlinger
 • 4 overnatninger
 • Cykeltur i det smukke nærområde gennem skoven og gamle landsbyer
 • Alle måltider 
 • Sunde snacks og frugt
 • Skovtur med dejlig frokost og bål i naturen, hvis vejret tillader dette
 • Privat skov som hører med til Palæet

Dine 2 timers Spa behandlinger som er inkluderet i prisen  

– Ansigtszoneterapi

En unik fusion af terapi og kosmetologi. Zoneområder og punkter på dit ansigt er forbundet med kroppens organer og systemer igennem tusinder af nerveender. Ved massage og akrupressur af de tilknyttede punkter kan vi influere selv de fjerneste organer og systemer i kroppen. På denne måde iværksætter organerne en selvreguleringsprocess. Resultatet af denne er mikrocirkulationen i blodet og lymfesystemet styrket. Hævelser falder og ældningstegn mindskes. Hudtonen fremstår sundere og huden opstrammes og løftes. Desuden er denne behandling afstressende, udrensende, energigivende, skaber indre balance og indre harmoni i krop og sind.

– Hel kropsmassage

En absolut holistisk kropsmassage. Denne behandling lysner ikke blot dine muskel spændinger, men også dine indre blokader og spændinger. Du bringes i en dyb afslappet tilstand.

– Meridian behandling

I denne akupressur behandling bliver medianbanerne aktiveret. Gennem en afslappende terapeutisk massage med magnetsten. Denne terapi stimulerer afgiftningen i hele organismen. Forbedre blodcirulationen og ilttilførslen til cellerne. Behandlingen modvirker træthed, stress, søvnløshed, hvoedpinge, fordøjelsesproblemer , blodcirulationsprobelmer, smerter i lederne, nervesystemet, muskelspændingsproblemer. Denne omfattende terapi stimulerer dine medianer og akupressurpunkter som overordnet styrker din helbred som helhed.

– Harmonisering af chakrene ved hælp af lys og farveterapi

Denne unikke terapi åbner og stimulerer dine chakre, hvilket resulterer i et styrket energiflow og derved et overordnet løftet helbred.

Skriv til os her hvilke 2 af ovennævnte 4 behandlinger du ønsker at bestille tid til mens du opholder dig på Manor House sammen med os.

Original Mindfulness på Manor House

Mens du opholder dig på Manor House med os bliver du underviset i original Mindfulness af vores dygtig Mindfulness instruktør Jeanne. Undervisningen foregår på dansk. Original Mindfulness omhandler først og fremmest evnen ved til at forstå, opløse og forebygge stress ved egen praksis. Derfra udvides din Mindfulness praksis i oplevelsen af styrket bevidsthed, følelsesregulering, koncentration, indlæring og meget mere. Du opdager du kan anerkende din evne til at både forstå dit sind, og oplever en sund måde selvregulere det på – frem for at kontrollere det. Den originale holistiske praksis indebærer åndedræts forståelse, selv-forståelse, selv-kærlighed, selv-medfølelse – og derved reel og styrkende selvindsigt. Det holistiske menneskesyn betyder, at kroppen både forstås og behandles som et helt system, hvor hver del er forbundet med helheden. Holistisk terapi behandler også selve mennesket som en udelelig helhed, der dækker både krop, sind og ånd (spiritualitet). Karakteristisk for holismen, er endvidere at se nærmere på, hvad det enkelte menneske har behov for. Med andre ord: “Holistisk tilgang kendetegnes ved, at alle dele af mennesket er tæt sammenkoblet og kun eksplicit ved henvisning til helheden”. Det er så simpelt som det. Flere årtiers passion og udforskning af holistiske helbredelsesmetoder resulterede i oprettelsen af det helt unikke “Alchemy of Health” program på Manor House.

“Alchemy of Health”

“Alchemy of Health” er et innovativt program baseret på kroppens naturlige evne for at stimulere selvhelende processer. Den holistiske oplevelse føles ved hvert et skridt i dette klima bevidste og utvungne luksushotel. Du vil blandt meget andet opleve: Energi og helse SPA, wellness-område. Klor fri swimmingpool med Grander vitaliseret vand, vandritualet Vital ® SPA kurbad i det fri, energiforløsende klangskåle koncert, Meditations haven og Zen haven. Manor house tilbyder desuden værelser til allergikere, en omfattende vegansk menu, samt deres originale “Diet of Life”, og udrensende bio-medicinske urteteer.Her står tiden stille, dit sind beroliges, din krop styrkes og dine sanser nyder. Her løftes og styrkes du både mentalt og fysisk. Lad dig fordybe dig i en rigdom af fængslende indtryk og oplevelser fra dette helt unikke helsebringende sted. Hotellet er udelukkende for voksne – børn fra 12 år er velkomne. Alle behandlinger og ritualer kalder på en atmosfære af fred, harmoni og styrkelse. Når hele dig oplever omsorg og effekt af behandlingerne, oplever du den sande betydning af holistisk velvære. Takket være påvirkningen og samarbejdet med energierne i dig, styrkes du i både krop sind og sjæl. Manor House energi-holistiske tilgang til dine behandlinger, er beriget med veganske helbreds, velvære og spa produkter.

Din eksklusive indlogering – Thermal Spa Lux værelserne 

I Thermal Spa Lux værelserne omgives du af en helt unik atmosfære via sansemæssige oplevelser, både æstetiske, visuelle, auditive og taktile. Alle materialer omkring dig er organiske og omhyggelig udvalgt af eksotisk træ, naturlige sten, håndforarbejdede keramiske decor, unikke tekstiler, udsøgte farver og behagelig belysning. Den originale Mindfulness og Yoga tilgang og dit wellness-program fuldender din afstressende og vitaliserende helhedsoplevelse på dette unikke ophold. Dit Spa værelse indeholder Touro japanske badekar bygget i birketræ.

Du vil opleve følgende bade: (et af dem er inkluderet i prisen)

 • Honning og mælkebad med citrus. Badet tilføjer energi, fugter og glatter huden. Huden efter denne badning bliver blød og delikat. Citrus, der bruges i badet, slapper af og slappe af, og aromaen af ​​aromatiske stearinlys slapper af i kroppen. Citronskrællen vil anvendes til at skrubbe hele kroppen. Du får serveret en speciel naturlig juice, der vil tilføre dig styrkende næringsstoffer.
 • Bad i rødvin med appelsin. Badning i vitaliseret vand tilsat af rødvin og hindbærsaft er en nærende, stærk og energisk oplevelse. Vinterapi opstrammer huden fugter og glatter huden. Behandlingen suppleres med et glas rødvin, der vil give tanninen også indefra. Takket være de indeholdte antioxidanter vil blodkaret blive renset. Duften af ​​hindbær blæser næseborene.
 • Bad med urter, grapefrugt og te. Et bad med urtefusion produceret i henhold til gamle polske opskrifter, styrker ved indånding hele dit system. Badet indeholder desuden naturhonning der giver energi og har en styrkende virkning på huden. Den grapefrugt, der anvendes i badet, vil gøre huden mere elastisk, og afslappe sindet. 
 • Bad i iransk (persisk) salt og urteinfusion (med citrusfrugter). At bade i Irans salt giver afslapning og styrker hele kroppen. Krystallerne af persisk salt er overflod i silhuettets sjældne mineral (reducerer organismens PH) og kalium og andre mineraler. Den unikke blå farve er resultatet af saltkrystals bevægelse i krystalgitteret. Saltet glatter huden perfekt og fjerner døde celler fra overfladen. Badet renser og forbedrer blodcirkulationen i huden. Citrusfrugten, der anvendes i badet, genopfreder huden og astringerende, takket være, at den vil indsnævre hudens porer. Badet vil blive suppleret med et glas naturlig juice. 

Eksempel på et dagligt skema

 • 8:30 Let Morgenmad
 • 9:00 Mindfulness og Yoga undervisning
 • 11:00 Brunch
 • 12:00 Fritid
 • 16:00 Undervisning og praksis
 • 17:00 Fritid
 • 18:00 Middag
 • 19:30 Fritid

På dit ophold lærer du nedenstående

Mindfulness Praksis:

 • Åndedræts funktion og meditation
 • Afstresnings- og afspændings teknikker
 • Opdagelse af indre frihed – og nye valg!
 • De helbredstyrkende aspekter af Mindfulness
 • Loving Kindness for yourself – and others
 • Self-compassion and compassion for others
 • Inner Joy and joy for others
 • Samathi
 • Din Personlige Mindfulness Praksis

Yoga Praksis:

 • Intro til Hatha og Jen Yoga systemerne (Mindfulness Yoga)
 • Yogaens nøgle Positioner
 • Afstresnings- og afspændings teknikker (Bl.a. Yoga Nidra)
 • De helbredstyrkende aspekter af Yoga
 • Aspekter af din personlige Yoga Praksis
 • De praktiske aspekter af Yoga
 • De fysiske aspekter af Yoga
 • De psykiske aspekter af Yoga
 • De esoteriske aspekter af Yoga
 • Den oprindelige sammenhæng imellem Yoga og Mindfulness

Hvordan kommer jeg til Manor House?

Du flyver til Polens hovedsted Warsawa, og derfra tager du taxa. Køreturen til Manor House tager 1,5 time. Det er selvfølgelig mere prisvenligt at dele en taxa til Maner House. Prisen for taxaen kommer til at ligge på omkring 600 kr.

Transport fra Danmark til Polen/Warsawa/lufthavnen og retur er ikke inkluderet i prisen.

Priser ved 4 overnatninger

8.800 kr. i enkelt værelse uden transport (flybillet ca. 1250kr t/r)

Tilmelding pr. mail under kontakt.

Hvem kan tilmelde sig Mindfulness rejsen?

Vores Mindfulness rejser er beregnet til alle, som vil give sig den gave og indføre personlig udvikling i sit liv. Alle er velkomne både mænd som kvinder, par, singler, unge mennesker og pensionister.

Der er mulighed for at bestille forskellige slags afslapningsbad direkte på dit eget værelse.

Kontakt Life & Leadership