Brug original Mindfulness til at nå dine mål – work smarter not harder

I erhvervslivet er det konkrete og målbare udfald af Mindfulness indsatsen naturligvis den helt afgørende faktor. Via implementeringen af den originale Mindfulness strategi i virksomheden eller organisationen vil stress-barometret blive sænket som den første og vigtigste Mindfulness-effekt. Dette bevirker at den enkelte medarbejderens energi, innovation, kreativitet og arbejdsglæde bliver styrket. Mindfulness konceptet er således udtryk for en langsigtet og holdbar strategi.

Det er veldokumenteret at den originale Mindfulness tilgang medfører større livsglæde, mindre stress, ydet tilstedeværelse, bedre helbred, større omsorg, ydet koncentrationsevne, bedre søvnkvalitet og meget mere. Derfor er metoden en oplagt tilgang med appel til det moderne menneske der har behov for at finde sig selv i en omskiftelig og foranderlig verden. Derfor henvender Mindfulness tilgangen sig i høj grad til det danske erhvervsliv.

Compassion

Mindfulness handler i den grad også om at være rummelig. Denne rummelighed indbefatter en forståelse for at vise omsorg, interesse og evnen til at skabe et arbejdsmiljø hvori medarbejderen føler sig værdsat og ønsker at være en skabende del af.  Den største ressource i en hver virksomhed er dens medarbejderes ressourcer, hvor engagement, entusiasme og innovativ tankegang vil afspejles på bundlinjen.

Krav til dagens ledere

Vi ved, at det er store krav der bliver stillet til lederen i dagens Danmark. Lederen skal bl.a. have kendskab til markedets mekanismer, have opdateret viden om konkurrenterne og kunne træffe afgørende og hurtige beslutninger og holde kursen mod de fremsatte mål. Bundlinjen er med andre ord i konstant fokus. I denne proces kan overskud og medmenneskelighed nemt drukne. Afgørende er at lederen husker sig selv i denne ofte udfordrende process.

Vi kender næsten alle følelsen af at have planlagt mere end vi kan nå og opnå? Projektet er dømt på forhånd. Projektet bliver kun udført halvhjertet. Kender du ikke til situationer, hvor du sætter en beslutning fri uden at du har tænkt den helt igennem?

Stress skaber utålmodighed, forhastede beslutninger, aggressioner, utilfredshed og vi kunne blive ved. Den originale form for Mindfulness vil frigøre ressorcer frem for at holde os fast i ovenstående.

Vi inviterer ind i fordybelse af stoffet omkring den originale Mindfulness strategi.  Vi har sammendraget vores mange årige viden og virke på få sider. Læs mere herom.

15 minutters meditation hver dag øger bl.a. din performance, reflektions- og beslutningsevne. Mindfulness er ikke blot til dig som leder. Tilgangen vil i allerhøjeste grad styrke dine medarbejdere.

Mindfulness vil lære dig at anvende dine ressourcer konstruktivt. På vores kurser og retreats lærer du hvordan du personlig udvikler dig og forbedrer dine kompetencer, så du bedre kan lede og rumme andre. Personlig udvikling får dig i bedre balance med dig selv og det smitter af på dine medarbejdere.  Du må tænke på alle de faktorer, som hver dag bidrager til jeres bundlinie-resultater. Er det medarbejdere, dig selv, jeres/dine samarbejdspartnere/kunder, familierelationer og lignende. Den personlige udvikling, du kommer til at gennemgå hos os kommer til at påvirke samspillet med dine kunder/samarbejdspartnere, medarbejdere, familie og alle de andre relationer du indgår i i din hverdag.

Vi lærer dig om, hvordan sindet arbejder. Bevidstheden om, hvordan sindet arbejder – de mentale, emotionelle og fysiske processer – gør det lettere at tage de rette beslutninger, og det kommer virksomheden, partnere, kunder, familie, venner og på den lange bane også verden til gode.

På de næste sider kan du læse om vores Mindfulness rejser til Bali, Sri Lanka, Indien, Stettin, Manor House uden for Polens hovedsted og om vores Palæophold i naturen.