Sri Lanka – 2 ugers retreat

Mindfulness- og tropisk Life-Detox

Resultatet vil kunne mærkes på bundlinien og dybt i sindet

Dette lærer vi dig på vores Mindfulness kurser på Sri Lanka

På vores kurser/seminarer vil der være indførsel i de grundlæggende dybere psykologiske mekanismer med forståelsesrelevans for Mindfulness praksissen. Dvs. hjernens kapacitet, dens potentiale og muligheder for styrkelse ved at arbejde bevidst med sindet. Hjernen styrer både sindets evne til tænkning, følelsesoplevelse og handlekraft. Derfra stammer vores personlige udviklingskapacitet, samspilskompetencer og vor evne til at påvirke vore selvreguleringsmekanismer. God selvledelse handler i høj grad om, at vi vækker og udnytter dette potentiale i os selv, og derfra udlever det i vort samspil med medarbejdere, kollegaer, familie, børn, venner og andre. Herfra skaber vi  også den stærke forbindelse mellem hjerne og hjerte.

Mennesket udgør en fantastisk helhed. Ingen part eller del af hverken menneskets opbygning og indre systemer er adskilt fra denne organiske helhed. ALT i vort system interagerer, og altid hen imod den mest optimale både fysiske og psykiske tilstand.

Ved original Mindfulness erfarer du, hvordan du via bevidsthed omkring vor styrende systemer – hjerne og nervesystem – både vender og styrker de før “negativt” auto-agerende årsagssammenhænge.

Tilgangen er desuden rig på træning af alle originale øvelser, så du får opøvet en lang række brugbare og håndgribelige redskaber til anvendelse både privat og professionelt.

Vi kan blive endnu bedre til at lede os selv – og er du erhvervsleder –bedre til at lede andre, når vi har indsigt i hjernens muligheder, specielt hvor vi ubevidst begrænser os selv – hjernen er også i hjertet, og nøglen til både sindets og kroppens trivsel, motivation og gode præstationer!  Lytter du til hjernens signaler og tager udgangspunkt i hjernens logikker, forstår du dens præmisser. Herfra vil du opleve en lethed i dit indre og ydre lederskab, og en større klarhed og sikkerhed i dit samspil med omverdenen.

Original Mindfulness er katalysatoren til brug for at få fat i de menneskelige ressourcer, der har brug for at blive styrket eller videreudviklet.

Læs meget mere om her, hvordan du, som leder, kan bruge original Mindfulness i din virksomhed eller afdeling?

Mindfulness og detox på Sri Lanka

Tag med os på et 14 dags magisk og luksuriøst detox- & life retreat. Lad dig inspirere, transformere og forkæle i de smukkeste omgivelser ved det indiske ocean og de fantastiske Mantana bjerge på magiske Sri Lanka.

Du indtager din første uge på Sri Lanka i flydende form. Den første uge handler om fysisk detox. Den anden uge handler om mental detox.  Fra de skønne biodynamiske grøntsags og frugtjuicer, udrensende og healende te traditioner, ayurveda vitaliserende urteshots og livseliksirer, styrkende grøntsagssupper, olie og blomsterbade, olie aroma kropsterapi og urte dampbade, til at være omgivet af smukke vandfald, brusende floder og det mægtige blå indiske Ocean. Det smukke rammer kommer til at præge din hverdag på Sri Lanka.

Du vil nyde at kunne overgive dig til din egen styrkende proces og til Sri Lanka. Dets rige kulturskatte, buddhistiske og hinduistiske kultur, betagende historie, eventyrlige hvide strande og frodige landskab med majestætiske bjerge og uendelige grønne teplantager. Sri Lanka er med sikkerhed en af verdens smukkeste øer.

Vi har også på denne rejse til Sri Lanka samlet et netværk af højtuddannede, erfarne og banebrydende helse praktikere, en Mindfulness og yoga ekspert, en personlig coach, 2 ayurvediske læger, 2 velvære terapeuter og vor ayurvediske kok.

Vi er et integreret team med fuldt fokus på både styrkelse af dit fulde potentiale, vitalitet, og din fulde helse og livskvalitet. Dette er fundamentet for, endvidere at guide dig i at både erfare – og allervigtigst at udføre dine ønsker, omkring vigtige forandringer der åbnes for dig på dette indre og ydre eventyr.

Dit personlige formål med dit retreat kan være: mindre stress, styrket vitalitet, stærkere helbred, mental klarhed, personlig vækst, kostændringer, mentale blokeringer for imødekommelse af mål, styrket selvværd, indsigt i personlige styrker m.v.

 

 

 

Ayuervedisk terapi – Hvad betyder ayurveda?

Ayurveda er et ord der stammer fra sanskrit. “Ayur” betyder liv og “veda” betyder videnskab og viden.
Udtrykket “ayurveda” betyder derfor “videnskaben & viden om livet.

Ayurveda er et traditionelt system for videnskab og helbredelse fra Indien og Sri Lanka. Videnskaben blev grundlagt for mere end 5000 år siden. Ayurveda genopretter balancen, styrken og livsenergien i krop og sind gennem behandlinger, kost, yoga, meditation og udrensning. Den fokuserer og støtter vor selvhelbredende evner, via den integrerede sundhed i sindet, kroppen og psyken kollektivt. Læs mere omkring Ayurveda helsesystemet her.

YOGA & QIGONG

Start hver dag med en mild Qigong og yoga lektion med udsigt over havet den første uge og over de endeløse grønne bjerge i uge 2. Ønsker du en mere intens yoga lektion, booker du blot også vor eftermiddagshold med restorativ Hatha og Kundalini Yoga. Du vil have integreret et personligt yogaflow – til din fortsatte træning hjemme.

Meditation

Åndedrætsøvelser og meditation er en vigtig del af enhver helingsproces. Du vil i løbet af retreatet lære at praktisere forskellige meditationsformer, naturligvis også Mindfulness meditation. Her opdager du i hvilke meditationsform du bedst ”lander” i din essens.

 

 

 

Turens indhold

– Pre Detox Program til ugen før dit Livs Retreat (den modtager du 14 dage før afrejse)

– 13 overnatninger på 2 luksuriøse Resorts. Det første ved strand, vand og sand. Det andet i bjergenes absolutte ro – Begge resorts opleves som nirvana af fred og nydelse

– 2 dagsudflugter – indførsel i Sri Lankas Magi, Kultur og Historie

– 2 halvdagsudflugter

 • på det indiske Ocean – leg med havskildpadder, delfiner og oplev havets kæmper
 • Elefant “børnehjemmet” med babyelefanter – Pinnawela Elephant

– Fuld forplejning: Første uge med nærende, biodynamiske supper og friskpressede grøntsagsjuicer, koncentrede shots og livseliksirer der renser, nærer og genvitaliserer dit system med de reneste næringsstoffer, via sporstoffer vitaminer, mineraler, proteiner og antioxidanter. Du vil opleve, at dit sind bliver klarer, din krop bliver lettere og slankere, din hud renere, dit fordøjelsessystem falder til ro og en mængde helbredssymptomer vil slippe sit tag i dit system.

Du vil yderligere bemærke en helt ny fornemmelse af indre ro og velvære ved at dit nervesystem falder til ro og derved lader kroppen frigive et boost af energi og overskud

Anden uge – Biodynamisk og Vegansk forplejning – Fast føde. Langsom optrapning.

– Individuel konsultation med en lokal, ayurvedisk læge, der viser dig – og os, din krops sande tilstand, og fortæller, hvor vi mest effektivt kan sætte ind med de ayurvediske behandlinger og din ernæring

– 3 personlige coaching sessioner

– undervisning i den fulde Mindfulness Strategi og praksis, og endvidere indførsel i fastholdelse og udførsel af dine nye personlige mentale strategier og praktik, omkring dine del-mål for at du reelt kan nå i mål med dine ønsker, drømme og livsstyrkende forandringer

– Undervisning i Mindful Eating og Naturlig Ernæring – fra mikro til makro niveau

– 12 timers ayurvediske helse og velvære behandlinger

– Deep tissue massager, der forkæler og forløser både din krop og dit sind

– En bodypeeling der frisker huden på kroppen op og fornyer dens glød

– En lækker ansigtsbehandling, der understøtter din huds fornyede glød og vitalitet

– Støttende arkupunktur behandlinger – skulle dette ønskes

– Blid yoga, Qigong og meditation hver morgen, der virker afstressende, beroligende og restorativ på din krop og dit sind

– Dit personlige yogaflow til fortsættelse af din yogatræning hjemme

– Mindfulness undervisning

– Dit personlige Mindfulness meditationspraksis og tilgang til fortsættelse af din praksis hjemme

– Restorativ Yoga træning hver eftermiddag, der forløser iboende traumesmerter. styrker din smidighed og muskulatur, der udsætter kroppens ældningstegn, forløser gamle skader og skavanker, samt understøtter organernes udrensning, og hele kroppens detoxing

– Ubegrænset af rensende og styrkende urtete og frisk biodynamisk frugt, og alt det destillerede vand, du kan drikke

– Diverse Urteshots, livseliksirer og kosttilskud, der understøtter netop dit optimalt velvære, og din krop til optimal og naturlige udrensning

 

 

 

 

Hvad kan dette livsretreat gøre for dig?

Vort Life Detox Retreat vil sende dig hjem, med et stærkere helbred og en dybfølt oplevelse af indre fred, psykisk styrke og mental klarhed over din egen rejse og retning fremad i livet. Både dit fysiske, psykiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle velvære vil være integreret og styrket. Dit ophold på Sri Lanka vil spille en væsentlig og afgørende del i hele dit liv fremover og fortsat bestyrke din oplevelse af dig selv – og livet!

Her er blot et mindre uddrag over hvad dit livs retreat og din livsstils ændring kan hjælpe dig med.  Du vil på naturligste vis få løftet hele dit helbred, mentale tilstand og dit immunforsvar. Derudover vil du opleve opløsning af:

 • stress
 • søvnproblemer
 • træthed & hovedpiner
 • tilbagevendende betændelser
 • allergi og udslæt
 • fertilitet
 • smerter i led, knogler og muskler
 • autoimmune sygdomme
 • ængstelse, nedtrykthed og depression
 • hormonelle ubalancer
 • fordøjelsesproblemer og vægtproblemer
 • nedsat immunforsvar
 • urinvejsproblemer
 • kredsløbsproblemer
 • hudproblemer

 

 

 

INDFØRSEL UGE 1

Fysisk DETOX

Første uge af dit livs Retreat vil du i samspil med din detoxing blive bekendt med flere meditations metoder til at dykke dybere ind i dit eget sind uden vanlige mentale blokeringer. Du opdager og forstår herved hvorfor du er, ”gearet” til at have netop det forhold til dig selv du har og også hvorfor. Desuden vil du kunne forstå hvordan du er ”gearet” til dine daglige interaktioner med dine relationer. Ved selvindsigt følger reel forandringslyst, personlig integritet og styrke til forandringen. Du vil endvidere blive undervist i Mindful Eating & Ernæringsforståelse fra mikro til makroplan.

DETOX Juicer

Alle juicer er organiske og koldpressede. De fremstilles dagligt på stedet af biodynamiske lokale råvarer. Der er 14 udrensende og nærende smagssafter. Hver enkelt unik og lækker. Alle vitaliserende og helbredende for kroppen og styrkende for sindet. Juice Fasting er den ultimative helbredende, rensende og afgiftende proces for din krop og dit sind . Den vil som udgangspunkt have en positiv og dyb indvirkning på dit helbred og vitalitet.

 

 

 

Vi Indlogerer os første uge på det smukke Tabapanni Beach Retreat.

Dagsprogram Første Uge

Kl. 07.30 – Morgen Juice – Urteshot og Udrensende Urte te m. honning og citron

Kl. 08.00 – Blid Morgen Yoga – Qigong og Meditation

Kl. 09.30 – Formiddags Juice, frisk frugt og Afslapning

Kl. 10.30 – 2 timers personliggjort Ayvedisk behandling

Kl. 12.30 – Middags Juice – Suppe – Urteshot

Kl. 13.30 – Undervisning : Mindful Eating & Ernæringsforståelse fra mikro til makroplan

Kl. 14.30 – Frisk frugt og Urte te

Kl. 16.00 – Eftermiddags Yoga (Frivilligt)

Kl. 17.00 – Frihed

Kl. 18.30 – Middags Juice, Suppe og Urteshot – Eventuekt i de hyggelige ayuverdiske oaser i nærområdet

Der serveres ubegrænset biodynamisk frugt, urtete og destilleret vand under opholdet.

Dagen efter din ankomst  – og dagen før vi tager op i bjergene vil der være afsat tid til personlig konsultation med din ayuveda læge. Der vil blive indlagt en Personlig Coaching session i løbet af ugen. Om eftermiddagen vil der være små overkommelige udflugter i det smukke nærområde. Deltagelse er frivillig. Alle udflugter og måltider på disse er inkluderet i prisen. Du har en hel dag til dagsudflugt eller egen disposition midt i ugen.

 

 

UGE 2 – Mental Detox

Indførsel uge 2 – Introduktion til et langt og sund liv

Hvad I livet stresser, hæmmer og udfordrer dig? – Hvorfor? Og Hvordan? Vi vil som det første forstå hvorvidt og hvordan vi vil noget mere, og noget andet og bedre med vort liv, end blot at lade stå til og acceptere de livsstilssygdomme og personlige blokeringer der indhenter de fleste af os. Behandler vi vore kroppe og sind med fornuft og kærlighed? For de fleste af os er det langtfra blot målet blot at leve længe. Det er ønsket om at være frisk, rørig og glad –  også i en høj alder, og vejen dertil.

Dit Livs Retreat er tilrettelagt til – både at du “ser” hvad du ønsker forandret og/eller styrket i dit indre som ydre liv, – og endvidere også hvordan du tager dine næste skridt ud i dette liv. Du vil opleve din vigtige styrkede selvindsigt, åbner for din personlig coaching og mentoring i uge 2 af dit LivsRetreat. ProfesSionel guidning i både personlig strategi, metoder og endvidere erfaring med dine nysåede frø, er fundamentet for din nye livsstil, SPECIELT når du kommer hjem til hverdagen igen.

Uge 2 kan du glæde dit til at opleve det helt unikke rustikke Maunt Royal Resort  i de smukke højder i Mantana bjergene.

Dagsprogram Uge 2

Kl. 07.30 – Morgen Juice – Urteshot og Udrensende Urte te m. honning og citron

Kl. 08.00 – Blid Morgen Yoga – Qigong og Meditation

Kl. 09.30 – Let morgenmad og Juice, Frisk frugt og Afslapning

Kl. 10.30 – Generel Coacing

Kl. 12.30  – Middags Juice – Suppe – Urteshot

Kl. 13.30 – Velvære og Skønhedsbehandling

Kl. 14.30 – Frisk frugt og Urte te

Kl. 16.00 – Eftermiddags Yoga (Frivilligt på egen hånd)

Kl. 17.00 – Frihed

Kl. 18.30 – Middag, Juice og Urteshot – Eventuelt i de hyggelige ayuverdiske oaser i nærområdet

Der serveres ubegrænset Biodynamisk frugt, urtete og destilleret vand

Der vil blive indlagt en Personlig Coaching session i løbet af ugen

Du har er en hel dag til dagsudflugt eller egen disposition midt i ugen.

 

 

 

Udflugter og oplevelser i løbet af dit ophold

Alle vores planlagte udflugter er frivillige.

– Tag med os på udflugt til havskildpader, legende delfiner og hvaler i det smukke Indiske Ocean

– Lad dig betage af kolonitidens charmerende arkitektur og udtryk i Columbo

– Tag med os til Sri Lankas kulturelle trekant og oplev den 4 meter liggende buddha, hugget i en klippehule. Til et prægtigt kongeslot med have og swimming pools bygget 50 år efter kristi fødsel på toppen af et højt bjerg.

– Ved Lion’s Rock oplever du den næsten 200 m høje klippe Sigiryia, hvor en konge for 1500 år siden havde sit fort og palads

– Natur safarien i Yala National Park med Sri Lankas mange vilde dyrearter er uforglemmelig

– Besøget på elefantbørnehjemmet, med babyelefanter Pinnawela Elephant gør dig med rette blød om hjertet

– Ædelstensbyen Ratnapura er udover denne verden

– Oplev historiens vingesus ved besøget i autentiske havneby Galle med det gamle hollandske fort

Pris

25.999 kr. ekskl.moms, ekskl. fly og transfer. Vi kan planlægge jeres rejse. Vi skal bare vide hvor mange I bliver.
Tidsrum : 15 – 28 September 2019 eller et andet tidspunkt, som passer jer bedre.