Personerne bag Life & Leadership  og original Mindfulness

Jeanne – står for undervisningen

Jeanne har tilbragt mange år af sit liv i Sydøstasien. Specielt i Thailand og Indien. Hun er af natur nysgerrig på menneskets personlig udvikling og frigivelse af ressourcer, og har dykket til bunden i hvad vi i vesten opfatter som nye muligheder for menneskelig vækst via østlig psykologi og visdom. Jeanne nyder desuden at udforske de mest hemmelige afkroge og kulturer mens hun opholder sig i Fjernøsten.

Jeanne er specialist i original Mindfulness. Hun er uddannet igennem 12 år via  originale kilder i templer i Fjernøsten og har opholdt sig i alt 6 år i Asien for at fuldføre sine Mindfulness studier. I dag er Jeanne en eftertragtet kursusleder, uddannelsesleder, forfatter og foredragsholder i den originale Mindfulness tilgang (østlig psykologi). Jeanne har personligt praktiseret den originale Mindfulness strategi i mere end 26 år, og har i denne periode også deltaget i flere end 20 silent retreats i Asien. Det længste på en varighed af 31 dage.

Jeanne er desuden uddannet massør, akupunktør og kropsterapeut, og er under uddannelse som ernæringsterapeut. Desuden har Jeanne studeret Ayurveda ved Ayurvedic Akademy i Kerala i Indien.

Jeanne underviser i original Mindfulness på alle Life & Leadership destinationer.

Ursula – står for administration & forretningsudviklingen

Ursula er uddannet Cand.mag. i internationale Forhold og tysk fra Aalborg Universitet. I 6 år arbejdede Ursula som succesfuld Sales Manager, hvor hun havde ansvar for tysk, fransk- og polsk talende lande. Ursula har derudover bred erfaring fra Fjernøsten, hvor hun i samarbejde med store europæiske kunder besøgte jævnligt en del producenter i Fjernøsten. Ursula har derfor kendskab til alle facetter af et internationalt salgsjob.  Derudover har Ursula kendskab til det polske marked og det er bl.a. også i dette land at Life & Leadership fremover kommer til at gennemføre en del af sine retreats. Ursula taler flydende polsk og tysk og i kraft af sin omfattende internationale erhvervserfaring er hun bl.a. ansvarlig for at finde de bedste Mindfulness steder for vores kursister og samarbejdspartnere i Europa.

For 9 år siden skiftede Ursula branche og erhverv. Hun supplerede sin kandidatgrad med 3-årige studier i erhvervspædagogik som hun bl.a. bruger til at sammensætte undervisningsforløb, så Life & Leaderships kursister og samarbejdspartnere får den størst mulige udbytte og effekt af undervisningen og forløb. 

Ursulas og Jeannes samarbejde opstod grundet den øgede aktivitet i Jeanne allerede eksisterende Mindfulness firma. Derfor besluttede Ursula og Jeanne at indgå et samarbejde, som åbner op for nye muligheder.

Du er velkommen til at skrive eller ringe til os med henblik på tilmelding eller dialog.