Erhvervsrettet Mindfulness

Vi er et specialiseret og passioneret team i afholdelse af Mindfulness rejser, kurser, seminarer, uddannelser og arrangementer, der tilpasses specifikke ønsker og behov, inden for erhvervsmæssig- og personlig vækst, lederskab og forebyggelse plus effektiv stresshåndtering. Læs mere om stresseliminering her.

Helheden bevirker effekten – original Mindfulness

Mindfulness er i sin originale form bestående af en struktureret strategi, der naturligt bidrager til den afgørende fulde forståelse og fulde effekt. Helheden bevirker effekten. Både i præsentation og praksis er tilgangen i sin oprindelse en metodisk fremgangsmåde, led for led. Brydes ved udeladelse blot et af disse led, mistes værdien af både forståelse, effekt og den afgørende personlige erfaring og udvikling via Mindfulness strategien. Derfor tilbyder Life & Leadership udelukkende den originale form for Mindfulness.

Afhængigt af jeres behov kan et kursus eller et seminar i Mindfulness bidrage til at optimere og løse konkrete udfordringer samt styrke samarbejde og arbejdsmiljø i jeres organisation.

 

Vi tilbyder

  • Standardiserede og skræddersyede kurser, seminarer, temadage, workshop i original Mindfulness
  • Mindfulness projekter til den private og offentlig sektor
  • Undervisning i Mindfulness både i ind og udland

Mindfulness indsats

En målrettet indsats mod stress og styrket trivsel kan ske på flere niveauer i virksomheden:

  • På ledelsesniveau
  • Afdelinger/teams
  • På individ niveau

Læs om de mange erhvervsrelaterede fordele ved Mindfulness.

Rungstedgaard

Afhængigt af jeres behov kan et kursus eller et seminar i Mindfulness bidrage til at optimere og løse konkrete udfordringer samt styrke samarbejde og arbejdsmiljø i jeres organisation.

Vores forskellige forløb kan gennemføres i mindre eller større grupper alt afhængig af virksomheds organisatoriske opbygning, størrelse eller behov.

Det valgte og aftalte Mindfulness forløb gennemfører vi gerne i jeres virksomhed. Der er ligeledes mulighed for at placere det fysisk et andet sted i Danmark f.eks samarbejder vi med Rungstedgaard. Alt efter jeres ønsker og behov.

Vores kursus- og seminar sortiment er udviklet både til dig som gerne vil arbejde videre intensivt med Mindfulness og til dig som er nybegynder og gerne vil introduceres til Mindfulness verdenen.

Beslutningen om Mindfulness implementeringen i virksomheden er som udgangspunkt ledelsens ansvar. Det er essentielt at først og fremmest ledergruppen forstår vigtigheden af idéen med Mindfulness implementeringen. Derefter kan vi flytte undervisningen til forskellige medarbejder grupper. For at opnå den maksimale og vedvarende effekt af Mindfulness indsatsen anbefales det at den på sigt udgør en del af jeres organisationskultur.

Mindfulness kurser i Danmark

Indholdet i alle vore kurser kan tilpasses jeres firmaets behov. Kurserne kan gennemføres i jeres virksomhed eller et udpeget sted i Danmark eller i udlandet.