Palæophold i Polen

Mindfulness/Yoga ophold i Ryman Palæet

Dette ophold henvender sig til dig som:

  • er naturelsker og elsker at forkæle alle dine sanser

  • vil meditere i smukke natur omgivelser væk fra storby

  • sætter pris på frisk luft, skov, stilhed og nye indtryk i et land som bl.a. er kendt for kilometer lange skove, utallige søer og tradition for kropsbehandlinger

Vi henvender os til dig som ønsker mere energi og et stærkere sind. Vi lærer dig desuden hvordan du kan håndtere hverdagens udfordringer og forebygge stress og bliver bedre til at slappe af, så stressen ikke overtager styringen. Vi ved nemlig, at Mindfulness giver højere livskvalitet. Læs mere herom her.

Du rejser med et hold, hvis mål er det samme som dit, nemlig at begynde at mærke sin krop, at slappe af og finde den manglende energi.  Vi lærer dig original Mindfulness teknikkerne, der lærer dig hvordan du ikke lader stressen komme ind i dit liv. Stress har sneget sig ind og bidt sig fast i livet hos rigtig mange danskere, og forårsager rigtig mange alvorlige fysiske og psykiske sundhedsskader. Læs mere om stress her.

Hos os rejser du til fornuftige priser. Vores prisniveau henvender sig også til dig hvis økonomiske ressourcer i øjeblikket er begrænsede. Vores arrangementer er altid af højeste kvalitet til tilgængelige priser. Klik her, hvis du har brug for at skabe økonomisk luft, så der også i dit budget bliver plads til at meditere fremover.

Vores rejser oser af den autentiske Mindfulness tilgang og yoga båret af selvomsorg, afslapning, behandlinger i rolige omgivelser, der inviterer dig til fordybelse og fornyet energi. På vores ture er det dig der er 100% i fokus. Glæd dig til et ophold uden aftaler, deadlines, madlavning, rengøring eller forældremøder. Glæd dig til et ophold med fokus på din vejrtrækning, pust ud-, stræk ud- og slap af øvelser. Alt i alt kommer du til at styrke dit sind og mærke din krop. Alt dette kan vi hjælpe dig med ved at tilbyde original Mindfulness.

Tilmeld dig vores næste hold her.

Vi har deltagere fra hele Skandinavien. Der undervises på dansk, eventuelt med skandinaviske støttegloser.