Erhvervsrettet Mindfulness

Vi du gerne have medarbejdere med ro og overskud i hverdagen? og skal det kunne ses på bundlinjen? Gennem original MIndfulness giver vi dine medarbejdere værktøjer til at kunne rumme og levere mere i hverdagen.  

Vi er et specialiseret og passioneret team i afholdelse af Mindfulness rejser, kurser, seminarer, uddannelser og arrangementer, der tilpasses specifikke ønsker og behov, inden for erhvervsmæssig- og personlig vækst, lederskab og forebyggelse plus effektiv stresshåndtering. 

Det er dog vigtigt at nævne, at vi udelukkende tilbyder undervisning i original Mindfulness, da vi har stor respekt for den oprindelige form for Mindfulness. Mindfulness i sin fulde udgave er vedvarende og effektiv. Den originale og fulde Mindfulness strategi er den afgørende faktor for den succesfulde effekt.

Vi har 25 års erfaring med original Mindfulness. Du er i professionelle hænder.

Hos os kommer du altid igennem alle grundstenene i original Mindfulness.  Du er gennem hele forløbet i professionelle hænder og trygge omgivelser. Din Mindfulness lærer er uddannet i original Mindfulness og har 25 års erfaring med original Mindfulness og Yoga.

Vi tilbyder

 • Mindfulness projekter for den offentlige- og private sektor
 • Undervisning via Mindfulness kurser og seminarer både i ind- og udland
 • Standardiserede og skræddersyede løsninger via temadage, workshops, kurser og seminarer via original Mindfulness

Mindfulness indsats

En målrettet indsats mod stress og styrket trivsel kan ske på flere niveauer i virksomheden:

 • På ledelsesniveau
 • Afdelinger/teams
 • På individ niveau

Læs her om de mange erhvervsrelaterede fordele ved Mindfulness.

Mulige uddannelsessteder for dig som virksomhed

Vi kan arrangere og afholde Mindfulness kurser, seminarer, temadage, workshops på et af de følgende steder i udlandet.  Undervisningsindholdet og varigheden kan tilpasses til firmaets behov. Vi kan f.eks. tage dig med til Polen til:

 • Hotel DANA i Stettin – luksuriøst ophold med kulinariske oplevelser og afslapning med kropsbehandlinger i 3 etagers Spa, mm.
 • Historisk Palæ omgivet af natur, stilhed og kulturelle oplevelser som 2,5-5 timers cykeltur mm.
 • Holistisk & historisk Manor House med masser af luksuriøse kropsbehandlinger, ridemuligheder og polske kulinariske oplevelser

De 3 udvalgte Mindfulness steder i Polen ser således ud:

Historisk Hotel i Stettin

  Palæ´et i Ryman

  Luksuriøst Manor House udenfor Warsawa 

Uddanelsessteder i Danmark

Du kan også vælge at afholde dit Mindfulness kursus eller seminar i din virksomhed eller vi kan arrangere og gennemføre det på Rungstedgaard eller på Badehotellet Klitgaarden i Jylland. Læs mere herom her.

Du kan også selv udpege stedet hvor du synes dit næste Mindfulness kursus/seminar skal gennemføres. Vi udvikler og tilpasser indholdet og behovet til din målgruppe.

Asien

Udover muligheden at afholde Mindfulness seminarer eller kurser i Europa, kan vi også tage dig med over Atlanten, hvor original Mindfulness gennemgås mere intensivt. Også her kan vi tilpasse undervisningen i Mindfulness til firmaets behov.

 • Vi har et intensivt 10 dages forløb på Bali.
 • Vi tilbyder også 10 dages intensivt Mindfulness forløb på Sri Lanka

 

Hvem deltager i vores original Mindfulnessforløb og hvilket forløb skal jeg vælge?

Life & Leadership tilbyder såvel standardiserede som skræddersyede kurser i original Mindfulness til jeres virksomhed.

Vores Mindfulness forløb er rettet til erhvervsfolk enten i form af kurser, seminar eller foredrag. Vores forskellige forløb kan gennemføres i mindre eller større grupper alt afhængig af virksomheds organisatoriske opbygning, størrelse eller behov.

Du kan også vælge et af vores forløb som allerede er tilrettelagt. Vores kursus- og seminar sortiment er udviklet både til dig som gerne vil arbejde videre intensivt med Mindfulness, og til dig som er nybegynder og gerne vil introduceres til Mindfulness verdenen.

Beslutningen om Mindfulness implementeringen i virksomheden er som udgangspunkt ledelsens ansvar. Først og fremmest er det essentielt at ledergruppen forstår vigtigheden af idéen med Mindfulness implementeringen. Derefter kan vi flytte undervisningen til forskellige medarbejder grupper. For at opnå den maksimale og vedvarende effekt af Mindfulness indsatsen, anbefales det at den på sigt udgør en del af jeres organisationskultur.

Kontakt

Vi tilbyder forskellige former for intensive seminar- og kursus forløb. Kontakt Life & Leadership for mere information eller hvis du ønsker dialog med os.