Hos Life & Leadership har vi respekt for den oprindelige form for Mindfulness

I think I have seen the Western Mindfulness mistake. You are very able to distinguish things, but you are unable to keep all things together as a whole and complete understanding. Only full practice gives intended wholesome effect…… If you continue in this way, you will never be able to repair this concept to its origin in your part of the world.”

Munken, som underviste vores Mindfulness instruktør Jeanne i mange år, sagde ovenstående og Jeanne har taget det til sig.  Siden har hun  spredt det originale Mindfulness budskab i Vesten og på retreats i udlandet. Læs her anbefalinger fra vore tidligere kursister.

Ingen kompromier hos Life & Leadership

  • Vi går ikke på kompromis med orginalitet og undervisningskvalitet. Vi tilbyder udelukkende den originale Mindfulness strategi både til private kunder og til erhvervslivet
  • Vi går ikke på kompromis med vores udvalgte destinationer, som supplerer Mindfulness strategien 100%. Vi har gennemtestet vores faciliteter for indlogering, udbud af services, transport etc.
  • Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af velvære- og helsebehandlinger. Kvaliteten og effekten af vore behandlinger der tilbydes på alle vore destinationer er testet af vores massør og kropsterapeut Jeanne
  • Vi går ikke på kompromis med Mindfulness undervisningen og underviser selv i alt Mindfulness- og yoga indhold. For os er det vigtigt at vores kursister forstår alle nuancer og tilgange af undervisningsindholdet. Derfor tilbyder vi heller ikke Mindfulness- og Yoga undervisning på et fremmedsprog på f.eks Bali og Sri Lanka
  • Vi går ikke på kompromis med varigheden af vores retreats. Den 10 dages varighed er afgørende for at opløse de negative effekter af jetlag og erfare den fulde afstressende helsebringende effekt af vores unikke ophold

Højt service niveau hos Life & Leadership

På vores nøje udvalgte destinationer er vi altid til stede sammen med dig. Vi outsourcer hverken vores service eller undervisning, vi udfører altid denne selv. Du skal ubekymret kunne læne dig tilbage og suge original viden til dig, når du rejser med os. Derfor har du 2 kontaktpersoner, der står til din disposition: Ursula & Jeanne.

Respekt for bæredygtighed og lokal støtte hos Life & Leadership

Vi tilstræber at vælge vores retreats efter deres interesse i at støtte lokale udviklings projekter og bæredygtighed, da vi ønsker at bidrage til at gøre verden til et bedre sted at være.

Oprindelig Mindfulness hos Life and Leadership med hjerte & sjæl

Det er vor mission at udbyde livstransformerende Mindfulness og Yoga kurser, seminarer, uddannelser og rejser – med hjerte & sjæl. Vores nye rejsedestination er Polen. Et land med den smukkeste natur med mulighed for fordybelse. Derudover har Polen en årelang tradition med en bred vifte af holistiske krops- og helse behandlinger, hvilket går hånd i hånd med Mindfulness og Yoga for at opnå den optimale afspænding, fokus og styrket helbred.

Vort indhold og indførsel i den oprindelige Mindfulness koncept baserer sig på 25 års erfaring med Mindfulness og Yoga og vores passion for at praktisere den oprindelige form for Mindfulness.

Vi tilbyder dig i Mindfulness og Yoga retreats og seminarer i Danmark og i udlandet med afsæt i de højeste standarder af kvalitet & etik, og utvivlsomt til de bedste priser.

Vi tilbyder også:

Dette firma er stiftet under forudsætning af udelukkende at undervise i den originale Mindfulness, hvilket betyder, at Mindfulness undervisning altid er i sin originale form og derved naturligt inkluderer følgende elementer:

  • Stress håndtæring
  • Mental træning
  • Personlig empowerment og udvikling
  • Styrket gennemslagskraft
  • Personlig performance